reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

Witam
Miss super pomysł z tymi sklepami też tak robimy :D
PEPESZKa ja czekałam na paszport miesiac.. dzwonili do mnie że już jest i mogę go odebrac!!!
Agata prysznic super sprawa, młoda też woli prysznic niż wanienkę! sama prosi o prysznic :)

Uaplnie niesamowicie, basenik kupiliśmy i się pluskamy :D

reklama
hehehe no ja też! u nas niby te chmurki krążą.. ale jakoś nie widać aby miało padać :( ale chociaż ciut chłodniej się zrobiło!!! to już coś;D

:laugh: I U NAS CHLODNIEJ ale przy okazji i tak u nas dobrze bo mamy mieszkanie typu duplex
i w dolnel czesci tzw rez de chaus. jest sypialnia jaka ulga po upalnym dniu
a co do paszportu to po odbior we wtorek przyszly pewnie same cos namieszaly a zwalaja na Warszawe
cos tam costam.... ALE WSZEDZIE TO SAMO I U BELGOW
DZIEWCZYNY CZY DLA WAS TEZ TAK CZAS SZYBKO LECI??? bo dla mnie to dzis powinien byc wtorek
kiedy jak ??? TY AGATATJE juz pewnie sie szykujesz do podrozy???
JA SIE BOJE tej pierwszej podrozy i jeszcze sama odwiezie mnie maz i
wyjedzie tato z siorka ale ja i malutka jak ona to zniesie ???? WIEM WIEM ja to panikara jestem
:-[ :-[

No pepeszka nie przejmuj się tak bo mała wyczuje żeś zdenerwowana to i ona bedzie się denerwować!!!!
A co do chłodów jest chłodniej, ale u nas nie pada!
My mamy salon od strony wschodniej tutaj jest ciepło ale wystarczy zasłonic okna włączyć dobry wiatrak i ejst OK :D
A sypialnie mamy od strony zachodniej tam zawsze jest zimno! a my lubimy spać jak zimno więc super :D
Moja mała to uwielbia spać zimą w temp 18stopni! dlatego te upały ją męczą, ale mamy nawilżacz i jest trochę lepiej, okno otwarte i dziecko śpi :)

Ale z nas osiolki,zapomnielismy ze mamy klime na kolkach ;D Stoi sobie ta maszyna w tzw.pokoju na balagan,zawalona jakimis pudlami od zeszlego roku.Pukam sie w glowe,alez ona musi pusta,zeby o czyms takim zapomniec ::) no,ale niech znowu przygrzeje,to wytocze do sypialni.

Powoli przygotowujemy sie do.....biegania.Zapisalam dzieciaki na Mini Kids Run(u nas na wsi co roku ok.10 lipca jest Nike classic,czyli wyscig na 10 km ,dla slabeuszy 4 km,wersja dla bab i starszych dzieci tez na 4 i mini na 500 m),kategoria 0 do 6 lat,wozki dozwolone ;D,chlopaki maja juz koszulki i nr startowe,teraz trzeba przekonac malego ze ma biec z pradem a nie pod ;D
Moze bedzie nagroda dla ostatnich na mecie,bo ze mnie taki biegacz,ze hoho(no chyba ze po schodach ;D).Trzymajcie kciuki w poniedzialek o 19:05 ;D

Kontynuacja w duchu sportowym:
ja protestuje,bardzo,najpierw 22 wariatow biegajacych za 1 pilka,potem Wimbledon,a teraz mafia rowerowa latajaca po Francji,co czlowiek wlaczy tv,wszedzie sport.Protestuje z mojej kanapy.
Wiecie,co powiedzial Winston Churchill,na pytanie,jak dozyl w tak dobrym zdrowiu do 80-tki? "Above all,no sports" ;D

pewnie stad ta jego nienaganna figura ;D
22wariatow chetnie bym poogladala, jestem fanka WK, no ale nie ma tv, a Olaf to chyba nie zawsze chce kooperowac jezeli chodzi o rozrywki rodzicow ;)
powodzenia w trenowaniu i bedziemy trzymac kciuki, a poza tym dalismy rade z chusta!!!!!!!!!!!!
juz drugi wieczor pakuje wyjca i dzisiaj nawet na dwor na spacer poszlismy!!!!
dziekujemy cioci dior :D
chusta3.jpg

chusta.jpg

reklama
Chusta jest bardzo przydatna w ciasnych,zatloczonych pubach,gdzie wozek sie nie wcisnie ;D ;D ;D
Po rozanielonej minie Olafa widac,ze baaaaaaaaardzo mu sie podoba takie bimbanie na matczynej piersi ;D
Graag gedaan ;D

Do góry