reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

no ja bym sie zastanowila poniewaz Belgia podobno chciala zrezygnowac z armii w ogole hehe

nasza babcia/tesciowa pojechala wiec nie ma komu dawac Olafka do ziuziania, ale moglam nareszcie w spokojnej atmosferze wyjac chuste :D
a okazja byla odpowiednia poniewaz maly darl sie wnieboglosy i mamusi kregoslup juz wysiadal od noszenia wiec takiego wyjca afrykanskiego wsadzilam w chuste i jest jak zaczarowany a ja moge dwiemy rekami pisac ;D tylko zglodnial i sie musimy wyplatac teraz hehe

reklama
Hihi,
kobitkom bardziej przez nature wyposazonym to pewnie latwiej by bylo cyca wyplatac ;D u mnie sie nie dalo,biust rozmiar "jajko sadzone" ;D
Armia chyba sie zwinela,bo zniknely flagi z budynku zandarmerii,ale co halasu narobili ...fuj,fuj.

hehe, wyplatywanie cyca to juz cchyba wyzszy stopien wtajemniczenia ;)
maly lubi obudzic sie o 7 i miec ochote na rozgladanie sie dookola wiec zostal znowu umieszczony w chuscie i prawie zasnal ;D
do nas moze wojsko nie przyjezdza, ale za to zawita krol ;D
ma sie pokazac i moze nawet pomachac wiec bedziemy zaznajamiac Olafka z monarchia ;)

mialam przed chwila intersujaca "przygode"
wchodze do banku, podchodze do okienka, koles mowi "Dzien dobry Agato!Pamietam, ze mialas urodzic na koniec maja, ale widze, ze JESZCZE NIE URODZILAS"
na to mnie opadla szczeka na sama podloge, ale udalo mi sie uswiadomic pana pracownika banku, ze owszem urodzilam....na to zaczal sie gesto tlumaczyc, ze widzial mnie od tylu, a poza tym tak fantastycznie wygladam, ze nie przyszlo mu do glowy, ze moglam juz urodzic.....taaa

zalacze rycine pogladowa, zeby nikt sobie nie myslal, ze sa jakies podstawy myslec, ze jestem w ciazy ;D
17dnipo.jpg

Kolesiowi torba po glowie trzeba natrzaskac,im bardziej wypakowana tym lepiej ;D
Hehe,a to tylko 2 tygodnie z kawalkiem po porodzie.Moj malzonek walnal jakiejs kolezance takie zdanie 3 miesiace po porodzie i baba sie poryczala ;D

I znowu trza skosic trawe(dobre zamiast silowni i innych wygibasow).Tak w ogole,to koszeniem trawy powinien zajmowac sie facet,tylko ze moj ma czas po polnocy,a wtedy to zdziebko za ciemno,wiec jako dobra zona (i silaczka ;D) wyrecze bidulka.

HEJ
JA sie pisze na koszenie trawki miss przynajmniej troche dekagramow wypoce
a Agatatje slicznie wygladasz po porodzie i nie sluchaj facetow, a i przede wszystkim karmisz musisz miec jakas rezrwe
nawet z zazdroscia popatrzylam na Twoje zdiecie bo ja po porodzie przytylam ale mam problemy z tarczyca i teraz calkiem zwariowala
a jak malutki?
moja malutka juz za 2 tyg 5 msc skonczy jeszcze niedawno w brzuszku sie wiercila
i niemoglam doczekac sie konca a teraz?

w zlobku super na razie ! pozdrawiam

O,a ja juz myslalam,ze kolezanki z Brukseli zniknely na amen ;D
Trawka skoszona,pieknie pachnie i zeby wieczor byl jeszcze bardziej produktywny pojechalam po chleb rowerem straaaaasznie naokolo,chyba jakies 15 kilosow zrobilam.Ale,ale,zeby nie przesadzac z tym sportem ,na reszte wieczoru usadawiam sie przed TV.Na Canvas leci "Latajacy cyrk Monty Pythona" ;D ;D ;D

pepeszko, Olafek ma sie dobrze, dzisiaj wykanczal rodzicow ;D
zgodnie z zaleceniami cioci miss dior, pojechalismy do Middelheim ogladac Dartha Vadera i owszem przyjemnie bylo, ale malenstwo nasze mialo humory......wycwiczyl sie znakomicie w niemowlecym terroryzmie i noszenie na raczkach w pozycji pionowej jest ulubiona rozrywka, a w zamian mozemy sluchac ryku ;D
acha, nauczyl sie tez ssac kciukasa ;D ;D ;D hehe
no to czas na dokumentacje zdjeciowa:
podobni.jpg

tak, Olaf to ten z lewej strony ;)
vader1.jpg

vader4.jpg

cel wizyty :D
middelheim2.jpg

middelhei6.jpg

powyzej widac czesc tajemniczej rzezby skladajacej sie z......dmuchanych kwiatow ;D

ps.mam przepis na ciasto dla miss dior, tylko nie mam narazie kiedy go wyslac(przepisac na kompa), ale dam rade!

reklama
Przesliczne zdjatka!!!!
Na tym pierwszym to jakas rodzina Olafa? ;D >:D ;)
Hehe,noszenie na rekach,spanie w pozycji pionowej i wrzaski non stop,to mi cos przypomina...Ale,jak pisze Pepeszka,jednego dnia dzieciaczki sa malusie,a drugiego zaczynaj pyskowac:chce to czy tamto,a potem sie wyprowadzaja...Doczekac sie nie moge..

Do góry