reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

wlasnie wrocilismy ze spaceru, na sloncu maly robi sie nieco bardziej pryszczaty, az zal biedaka, ale zaliczyl pierwsze solidne spacerowe karmienie ;D
poprzednie bylo jak siedzielismy w Antwerpen przy piwku hehe
babcia upiekla pyszne ciasto specjalnie dla gosci ;D
a ja ide cos wszamac, bo glodna sie zrobilam przez to spacerowanie, tylko maly daje juz jakies sygnaly dzwiekowe hihi, wiec nie wiem jak pojdzie jedzenie mamusi, ktora biedna zostala sama w domu i nie ma komu wcisnac dziecioczka ;)

reklama
Ha!A my widzielismy Olafa!
Dla ciekawskich krotki opisik:
Olaf ma:
-1 lebek pokryty meszkiem,
-2 ciekawsko wytrzeszczone oczka,
-dupeczke zgrabnie wypieta w mini pampersiku,
-2 nozki,
-2 raczyny,
-palce-ilosc niewiadoma,bo piasteczki zacisniete a na stopkach skarpetki.
Olaf potrafi:
-donosnie wrzeszczec,
-bekac z glebi zoladka ze hej!
Synowskie poszlo do lodowy,maly ze smarkami poszedl spac,panowie starsi myja autko,a ja pogryzam suikerboontjes ;D

Braaaanoc.

czarnkowskie juz wyciagniete z lodowki i mezyk szybko pije, zeby sie nie przeterminowalo ;D
truskawki smakuja jak.....PRAWDZIWE TRUSKAWKI! PYCHA! chyba sobie gdzies ukryje, zeby byly wszystkie dla mnie ;D
Olafek zostal juz wykapany, po czym zostalo mu zafundowane pol godzinki na golaska i dziecko nie posiadalo sie z radosci, po czym zostal zapakowany w pieluche i body , a po krotkim wieczornym koncercie zasnal slicznie jak aniolek, yeah :D
teraz tata i mama ida sie szybko przejsc na miasto ;D

Witam
E no to fajowo że Miss widziała Olafka ja też chce!! ;D
A co do krostek czy to przypadkiem nie po truskawkach??? ;)
No co do przespanych nocek.. moje dziecko to ewenement :D
Zaczeła przesypiać nocki gdy ukończyła miesiąc!
a tak w ogóle to ona budziła się tylko raz w nocy bo ja nie uznaje nocnego karmienia... a do tego ona się najadała na tyle że po każdym jedzonku 5 godzinek spanka ;D fajowo było!
Jak pisałam młoda jest na odwyku i jak narazie nie jest źle ;) myśle że będzie oki

nawet jezeli to tajemnica, to przycisne tesciowa ;D
ser bialy zostal zakupiony w polskim sklepie, nie wiem czy takie cos macie tam w okolicy.
wybadam sprawe i przekaze info :)

maly spal dlugo wiec korzystalam i robilam to samo, a teraz sie budzi wiec czas opuscic babyboom hehe, ale potem przejedziemy sie do parku Middelheim zobaczyc glowe Dartha Vadera ;D

czyzby dzisiaj dzien ojca tak baj de łej? ::)

Przynajmniej tutaj,bo chlop dostal od synusia zegar zrobiony ze starego CD (czego to w przedszkolu niewymysla ::))Eeee,polski dzien ojca to chyba 23 bedzie,ale co tam,mozna 2 razy poswietowac.
Polskich sklepow tu nie ma,za to pakistanczyk sie rozwija i na przeciw nocnego otworzyl filie dzienna ::) .

o, u nas tez rozwijal sie raz jakis pakistanczyk, ale kazali mu filie dzienna zamknac.....
moj mezyk nic nie dostal od Olafka hehe
goraco u nas kurcze, narazie siedzimy w domu, bo jak sie otworzy okno w sypialni to prawie klimatyzacje mamy ;) a maluch od sloneczka wiecej pryszczykow dostaje wiec go nie chcemy dreczyc zbytnio
czekamy na chlodne popoludnie ;D

babcia mowi, ze ciocia miss dior dostanie przepis jak bedzie grzeczna ;)

reklama
Do góry