Telesfor wielki ukłod za kreatywność, jest z kogo brać przykład ;-) A teraz chwilka o mnie ;-)
Moja wspaniała żona rodzi w lutym :-)
Koniecznie chce być przy porodzie, bo wiem że są chwile kiedy kobieta potrzebuje kogoś bliskiego (najlepiej męża). Pokoik już prawie ukończony, malowanie i dekorowanie zajeło mi dobrych kilka dni. Ale warto było się pomęczyć bo mam satysfakcję że mój synuś będzie miał pokój zrobiony przez tatusia
Powiem wam że po przeczytaniu tych postów tutaj również zaczołem się zastanawiać co by kupić mojej Pandorce
Na pewno po narodzinach będe miał minimum 3 tygodnie urlopu :-) może uda mi się załatwić nawet 4, więc będe mógł pomagać ile wlezie. I moje kochanie lepiej się poczuje, będzie miała czas na regeneracje sił i odpoczynek
Ale niespodzianka na powrót ze szpitala będzie musiała jakaś być ;-)
Kupię taką duża naklejkę na szybę z napisame: "New born baby boy", zapewne jakiś bukiecik kwiatów (czerwone różyczki), no i fajnie by było jeszcze coś, tak na pamiątke
Nie powtarzalnego. Hmmmm......
Jak macie jakieś nowe pomysły to chętnie przeczytam. Wiem że już dużo pomysłów było wypisanych ale może jeszcze ktoś będzie miał coś niepowtarzalnego
Ps. Zapytam się mojej żony czy jest coś co by chciała z okazji narodzin dostać i zobacze co wymyśli
Ale i tak zrobię jej jakąś inną niespodziankę ;-)