D
Deleted member 181275
Gość
Dla dziewczynki Maja a dla chłopczyka Filip [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popatrz, nawet o tym nie pomyślałam w drugiej kolejności są Hubert i Wiktor.Imię świetne! Kojarzy mi się z serialem "Ranczo", który uwielbiam.
No ale najważniejszej informacji brakuje- co ro za imionaTo będziecie mieć trudny wybór, jeśli urodzi się córeczka. My mamy imiona gotowe już od kilku lat, jakoś na początku związku sobie przeglądaliśmy kalendarze i tak nam się spodobały, że już teraz nie wyobrażamy sobie nazwać inaczej.
Sara w ogole nie kojarzy mi się z psem. Myślę, że kiedys tak, teraz juz nie [emoji4] my myśleliśmy o Kajetanie, a to dopiero "psie" imie [emoji23]Chciałam nazwać dziewczynkę Sara ale w necie wszystkim kojarzy się z psem i nie wiem czy się na to imię decydowac. Co myślicie? Według statystyk GUS w zeszłym roku było ponad 900 Sar więc może nie takie psie?