reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bardzo wysoka beta

krecik1902

Początkująca w BB
Witam serdecznie, mam pytanie, może ktoś coś podpowie. Jestem w 6 tygodniu ciąży, wczoraj robiłam betę i wynik przyszedł bardzo wysoki bo aż 106704. Wiem, że źle zrobiłam ale naczytałam się strasznych rzeczy w Internecie i teraz się obawiam 😔 wizytę mam za 4 dni. Może któraś z mam też miała podobnie? Pozdrawiam serdecznie.

reklama
Witam serdecznie, mam pytanie, może ktoś coś podpowie. Jestem w 6 tygodniu ciąży, wczoraj robiłam betę i wynik przyszedł bardzo wysoki bo aż 106704. Wiem, że źle zrobiłam ale naczytałam się strasznych rzeczy w Internecie i teraz się obawiam 😔 wizytę mam za 4 dni. Może któraś z mam też miała podobnie? Pozdrawiam serdecznie.
Na pewno zobaczysz serduszko 😊 a na tym etapie to już się bety nie sprawdza , teraz tylko usg 😊

Skąd wniosek, że to wysoka beta?
Jak na 6 tydzień to taka akurat według mnie

Jak masz potwierdzona owulację?
nie wiem czy jest cos takiego jak za wysoka beta 😃

Jak masz potwierdzona owulację?
nie wiem czy jest cos takiego jak za wysoka beta 😃
Niestety nie wiem dokładnie kiedy mogłam mieć owulację, z ostatniej miesiączki wychodzi dokładnie 6 tydzień plus parę dni. Czytałam że duże przyrosty bety są np. przy ciąży zaśniadowej albo przy zespole Downa. Wiem, że nie powinnam czytać i diagnozować się przez Internet 😔dodam jeszcze, że nie jestem już tez taka młoda bo mam 38 lat więc ryzyko powikłań też jest większe. Zostaje mi czekać do wtorkowej wizyty.

Niestety nie wiem dokładnie kiedy mogłam mieć owulację, z ostatniej miesiączki wychodzi dokładnie 6 tydzień plus parę dni. Czytałam że duże przyrosty bety są np. przy ciąży zaśniadowej albo przy zespole Downa. Wiem, że nie powinnam czytać i diagnozować się przez Internet 😔dodam jeszcze, że nie jestem już tez taka młoda bo mam 38 lat więc ryzyko powikłań też jest większe. Zostaje mi czekać do wtorkowej wizyty.
Nie czytać Internetu, iść na wizytę, a może bliźniaki?😃

reklama
reklama
Do góry