reklama
Domamicia
Początkująca w BB
Kochana dziękujęBardzo współczuję, bo sama przez to przechodziłam. Teraz boję się, że będę miała przez to zestresowane dziecko tyle mu wysłałam wtedy złych emocji.
A moje krwawienie okazało się krwawieniem z naczynek w pochwie. Ogólnie pierwszy trymestr jest taki niepewny, ale za bardzo sobie mieszamy w głowie - dlatego przestań czytać, odpocznij, czekaj na kolejne badanie
@Domamicia W takim razie skoro na USG jest wszystko w porządku, to moim zdaniem nie ma czym się martwić. Bety nie powtarzaj, bo na tym etapie nie ma to już sensu - betę się sprawdza póki na obrazie USG nie pojawi się zarodek z echem serca. Moim zdaniem niepotrzebnie się stresujesz - i masz prawie analagiczną sytuację do mojej. U mnie też było >10000 i wszystko było w porządku.
Maxime
Fanka BB :)
Zazwyczaj gdy jest wynik >10 000 to próbkę się rozcieńcza żeby uzyskać dokładną liczbę, ale nie każde laboratorium to robi (i wiem co mówię bo pracowałam w kilku). Przy tych wartościach bez sensu jest oznaczać stężenie bo wyniki i tak są mało dokładne. Tak jak dziewczyny pisały, nie stresuj się, jeśli nie ma objawów, na USG wszystko ok to będzie dobrze
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nie rób już bety, tylko idź na USG, będziesz spokojniejsza
Domamicia
Początkująca w BB
Moje Drogie zdzwoniłam do laboratorium opowiedziałam o całej sytuacji i o swoich nerwach. Pani w tym samym momencie wzięła ponownie moja próbkę do analizy i za chwile oddzwoni z dokładna wartością . Powiedziała tylko , że wynik jest tak wysoki , że aparat sobie z tym nie radzi i musi to rozcieńczyć ręcznie. Odetchnęłam trochę. Ale dzisiaj i tak jedziemy na usg.
Fado123
No to super, na usg przy takich wartościach, już powinno być coś widaćMoje Drogie zdzwoniłam do laboratorium opowiedziałam o całej sytuacji i o swoich nerwach. Pani w tym samym momencie wzięła ponownie moja próbkę do analizy i za chwile oddzwoni z dokładna wartością . Powiedziała tylko , że wynik jest tak wysoki , że aparat sobie z tym nie radzi i musi to rozcieńczyć ręcznie. Odetchnęłam trochę. Ale dzisiaj i tak jedziemy na usg.
Domamicia
Początkująca w BB
Kochana ja byłam tydzień temu i już było coś widać. A w sumie 6 dni temu.No to super, na usg przy takich wartościach, już powinno być coś widać
reklama
Fado123
Będzie dobrze, czekamy na wieściKochana ja byłam tydzień temu i już było coś widać. A w sumie 6 dni temu.
Podziel się: