reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bardzo się niepokoje proszę o pomoc

Tak w tym samym choć podpis na dole należy zupełnie do dwóch różnych osób. Pierwszy wynik u mnie jest taki 13646.00 wykonywała kobieta. Z dzisiaj jest oznaczenie > 10000 i podpisany facet.

reklama
Tak w tym samym choć podpis na dole należy zupełnie do dwóch różnych osób. Pierwszy wynik u mnie jest taki 13646.00 wykonywała kobieta. Z dzisiaj jest oznaczenie > 10000 i podpisany facet.
Nie mam żadnych krwawień ani nic zaznaczam. Ciąża piękna na usg. Ta beta mnie wykończy

@witch84 i tutaj pewnie kluczową rolę ogrywał znaczek przy wyniku. Jeżeli było > to znaczy wartość powyżej 10000. Chociaż ja nie spotkałam się z labem, który tylko do 10000 oznacza.

Czyli wynik jest powyżej 10000. W takim razie równie dobrze może być 20000. Zrób w innym labie gdzie będzie dokładnie podany wynik. Czyli nie wszystko stracone 🙂

Nie mam żadnych krwawień ani nic zaznaczam. Ciąża piękna na usg. Ta beta mnie wykończy
Bardzo współczuję, bo sama przez to przechodziłam. Teraz boję się, że będę miała przez to zestresowane dziecko tyle mu wysłałam wtedy złych emocji.
A moje krwawienie okazało się krwawieniem z naczynek w pochwie. Ogólnie pierwszy trymestr jest taki niepewny, ale za bardzo sobie mieszamy w głowie - dlatego przestań czytać, odpocznij, czekaj na kolejne badanie :)

No to spokojnie,zobacz, wynik jest podany powyżej 10000 A wcześniejszy masz dokładny co do 1 Także to mi ze być 20000 albo i 30000 wszystko jest powyżej, także naprawdę myślę że na spokojnie jeśli chcesz to idź zrób bete w innym labo jutro żebyś Ty była spokojniejsza
Właśnie nie miałam teraz przy drugim badaniu .

reklama
No to spokojnie,zobacz, wynik jest podany powyżej 10000 A wcześniejszy masz dokładny co do 1 Także to mi ze być 20000 albo i 30000 wszystko jest powyżej, także naprawdę myślę że na spokojnie jeśli chcesz to idź zrób bete w innym labo jutro żebyś Ty była spokojniejsza
Pójdę oczywiście , że pójdę . Wiecie co jestem ogromnie wdzięczna za to , że jesteście i że istnieje taka grupa wsparcia.... ulżyło mi trochę . Jeśli okaże się że mojemu dzidziusiowi nie zagraża niebezpieczeństwo osobiście przejadę się do tego laboratorium.. albo wyślę męża 🤭

Do góry