reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Bardzo niski wynik beta-HCG

K1991

Fanka BB :)
Od ponad roku mam bardzo regularne 30 dniowe cykle. Termin @ minął, testy ciążowe negatywne, dziś (03.01.2024), po 4 dniowym opóźnieniu poszłam zbadać betę w laboratorium. Wynik 8,45. Owulacja była prawdopodobnie 18.12.2023, ale to tylko moje obserwacje, niepotwierdzone. Chciałabym poznać podobne historie, jak to się potoczyło. Czy tak niski poziom beta HCG po terminie @ już źle rokuje? Nastawiać się na poronienie, czy jest jeszcze jakiś cień szansy, że to zakończy się zdrową ciążą?

reklama
Nie patrzy się na normy, tylko na przyrost. Zrób badanie jeszcze raz po 48h, o tej samej godzinie i w tym samym labie i wtedy zobaczymy, co się dzieje.
Jeśli do jutra nie dostanę krwawienia to pójdę do laboratorium. Choć, mój rozum już wie w którym kierunku to zmierza. Ostatnie grudniowe zbliżenie z mężem miałam 17, owulacja przypuszczalnie 18.12.2023. Więc raczej wszystko jasne. W sercu tli się maluteńka iskierka nadziei. Pozostaje mi modlić się i czekać na cud. Jednak ja raczej z tych co twardo stąpają po ziemi. W każdym razie najpóźniej jutro późnym wieczorem będę miała jasność. Bardzo dziękuję za odpowiedzi.

Jeśli do jutra nie dostanę krwawienia to pójdę do laboratorium. Choć, mój rozum już wie w którym kierunku to zmierza. Ostatnie grudniowe zbliżenie z mężem miałam 17, owulacja przypuszczalnie 18.12.2023. Więc raczej wszystko jasne. W sercu tli się maluteńka iskierka nadziei. Pozostaje mi modlić się i czekać na cud. Jednak ja raczej z tych co twardo stąpają po ziemi. W każdym razie najpóźniej jutro późnym wieczorem będę miała jasność. Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
Nie mialas monitoringu, a owulacja mogła być później. Nie wiadomo czy wyłapałas biochem czy nie. Jak będziesz robic kolejną betę, dorzuc progesteron.

reklama
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry