reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Melll pisze:Ja dziś pobiłam samą siebie - przejechałam 17km na rowerku
dziewczyny znacie jakiś dobry i sprawdzony wspomagacz odchudznia ???
jak zakwasy kochana??? ;D ;D ;D
ja brałam kiedyś L-karnitynę Olimpu i byłam zadowolona, wydaje mi się, że działała. Co do chromu to nie dawno była cała afera o tym, że przyjmowanie go jako suplementu diety jest szkodaliwe dla zdrowia. Nie pamiętam co, ale coś złego robi nadmiar chromu w organiźmie....
Mell nie wierz w to, że jakieś cudowne pastylki pomogą Ci schudnąc, a nawet jeśli, to prędzej czy później odbije się to na Tobie w postaci jo-jo. Gdyby takie pigułki były to nie było by na świcie otyłości.
Dieta i ćwiczenia to jedyna droga do sukcesu.
A mi ciągle nie po drodze na tą drogę
Joaska
Lipcowe mamy '05
a u mnie jak na razie kilogram mniej...........ale szerze powiedziawszy to widze, ze jest juz troche mniej mojego brzuszka....
ale trzymam diete ( no dzisiaj zjadlam juz dwa ciasteczka owsiane, ale to z okazji siweta...) i cwicze codziennie moj wlasny zestaw cwiczen i jest jak na razie lux........
ale trzymam diete ( no dzisiaj zjadlam juz dwa ciasteczka owsiane, ale to z okazji siweta...) i cwicze codziennie moj wlasny zestaw cwiczen i jest jak na razie lux........
Melll
Mama Julci
e_mama pisze:Melll pisze:Ja dziś pobiłam samą siebie - przejechałam 17km na rowerku
dziewczyny znacie jakiś dobry i sprawdzony wspomagacz odchudznia ???
jak zakwasy kochana??? ;D ;D ;D
ja brałam kiedyś L-karnitynę Olimpu i byłam zadowolona, wydaje mi się, że działała. Co do chromu to nie dawno była cała afera o tym, że przyjmowanie go jako suplementu diety jest szkodaliwe dla zdrowia. Nie pamiętam co, ale coś złego robi nadmiar chromu w organiźmie....
Mell nie wierz w to, że jakieś cudowne pastylki pomogą Ci schudnąc, a nawet jeśli, to prędzej czy później odbije się to na Tobie w postaci jo-jo. Gdyby takie pigułki były to nie było by na świcie otyłości.
Dieta i ćwiczenia to jedyna droga do sukcesu.
A mi ciągle nie po drodze na tą drogę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zakwasów nie mam, to chyba nie jest aż tak źle ze mną
gorzej było po ćwiczeniach na brzuch
co to specyfików to ja o tym wszystki wiem i dlatego pytam czy ktoś schudł dzięki jakimś wspomagaczom
ja na sobie nie zauważyłam ich działania, ale może brałam nie te co trzeba, dlatego pytam, bo skoro u innych tez nie ma jakis cudownych efektów to po co kase wydawać, lepiej na basen isc lub an solarium :laugh:
chrom może pobudzać komórki rakowe, jeśli się go przyjmuje w za dużej ilości
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja slyszalam, ze chrom pomaga tylko wtedy, kiedy jest jego niedobor w organizmie.............
hanti
Lipcowe Mamy '05
Melll ja stosowałam preparat Slinea w pastylkach i przez miesiąc(do pastylek niezbyt wyszukana dieta-dużo pomidora,plus ćwiczenia 2 razy w tygodniu-intensywne-pod okiem trenerki,plus basen-a tam sauna 10 minut -1-2 razy w tygodniu)i schudłam ponad 5 kilo i bez efektu jojoMelll pisze:zakwasów nie mam, to chyba nie jest aż tak źle ze mną
co to specyfików to ja o tym wszystki wiem i dlatego pytam czy ktoś schudł dzięki jakimś wspomagaczom
ja na sobie nie zauważyłam ich działania, ale może brałam nie te co trzeba, dlatego pytam, bo skoro u innych tez nie ma jakis cudownych efektów to po co kase wydawać, lepiej na basen isc lub an solarium :laugh:
chodziłam w miarę regularnie na basen później 2 razyw tygodniu ;D
jak chcesz cosik więcej to napriv Ci to opiszę
Melll
Mama Julci
hanti pisze:Melll ja stosowałam preparat Slinea w pastylkach i przez miesiąc(do pastylek niezbyt wyszukana dieta-dużo pomidora,plus ćwiczenia 2 razy w tygodniu-intensywne-pod okiem trenerki,plus basen-a tam sauna 10 minut -1-2 razy w tygodniu)i schudłam ponad 5 kilo i bez efektu jojoMelll pisze:zakwasów nie mam, to chyba nie jest aż tak źle ze mną
chodziłam w miarę regularnie na basen później 2 razyw tygodniu ;D
jak chcesz cosik więcej to napriv Ci to opiszę![]()
napisz napisz, widomości niegdy za dużo
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja kiedyś używałam chromu i mi nei słuzyło, słabo mi sie po nim robiło i zbierało mi sie na wymioty.
teraz dałam juz sobie spokój z odchudxaniem tzn zero dziet tylko ograniczenia w słodyczach i ćwiczonka
Moja waga na dzien dzisiejszy 47 kg
teraz dałam juz sobie spokój z odchudxaniem tzn zero dziet tylko ograniczenia w słodyczach i ćwiczonka
Moja waga na dzien dzisiejszy 47 kg
Joaska
Lipcowe mamy '05
Ty chudzino.................
ja waze 60........nie chodzi mi teraz o wage tylko o wyglad ud i brzucha...........cycochy tez cwicze tzn. miesnie podtrzymujace biust!!!
a wczoraj bylam w sklepie i przymierzalam pare ciuchow i..............stwierdzilam, ze moje cwiczenia przyniosly rezultaty............... ;D ;D ;D ;D ;D
ja waze 60........nie chodzi mi teraz o wage tylko o wyglad ud i brzucha...........cycochy tez cwicze tzn. miesnie podtrzymujace biust!!!
a wczoraj bylam w sklepie i przymierzalam pare ciuchow i..............stwierdzilam, ze moje cwiczenia przyniosly rezultaty............... ;D ;D ;D ;D ;D
reklama
Podziel się: