reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bądżmy zgrabne - ćwiczmy!

chrom brałam, ale jakoś nie zauważyłam zmiany

l-karnityna - o jej dziłaniu wiem, tylko chciałam coś konkretnego co któraś stosowała i działało

ja brałam też kilka - aplefit, kapsułki ananasa Ortis i jeszcze inne

reklama
Melll pisze:
Ja dziś pobiłam samą siebie -  przejechałam 17km na rowerku

dziewczyny znacie jakiś dobry i sprawdzony wspomagacz odchudznia ???

jak zakwasy kochana??? ;D ;D ;D

ja brałam kiedyś L-karnitynę Olimpu i byłam zadowolona, wydaje mi się, że działała. Co do chromu to nie dawno była cała afera o tym, że przyjmowanie go jako suplementu diety jest szkodaliwe dla zdrowia. Nie pamiętam co, ale coś złego robi nadmiar chromu w organiźmie....

Mell nie wierz w to, że jakieś cudowne pastylki pomogą Ci schudnąc, a nawet jeśli, to prędzej czy później odbije się to na Tobie w postaci jo-jo. Gdyby takie pigułki były to nie było by na świcie otyłości.
Dieta i ćwiczenia to jedyna droga do sukcesu.
A mi ciągle nie po drodze na tą drogę :( ;) ;) ;) ;)

a u mnie jak na razie kilogram mniej...........ale szerze powiedziawszy to widze, ze jest juz troche mniej mojego brzuszka....

ale trzymam diete ( no dzisiaj zjadlam juz dwa ciasteczka owsiane, ale to z okazji siweta...) i cwicze codziennie moj wlasny zestaw cwiczen i jest jak na razie lux........

e_mama pisze:
Melll pisze:
Ja dziś pobiłam samą siebie -  przejechałam 17km na rowerku

dziewczyny znacie jakiś dobry i sprawdzony wspomagacz odchudznia ???

jak zakwasy kochana??? ;D ;D ;D

ja brałam kiedyś L-karnitynę Olimpu i byłam zadowolona, wydaje mi się, że działała. Co do chromu to nie dawno była cała afera o tym, że przyjmowanie go jako suplementu diety jest szkodaliwe dla zdrowia. Nie pamiętam co, ale coś złego robi nadmiar chromu w organiźmie....

Mell nie wierz w to, że jakieś cudowne pastylki pomogą Ci schudnąc, a nawet jeśli, to prędzej czy później odbije się to na Tobie w postaci jo-jo. Gdyby takie pigułki były to nie było by na świcie otyłości.
Dieta i ćwiczenia to jedyna droga do sukcesu.
A mi ciągle nie po drodze na tą drogę :(  ;) ;) ;) ;)

zakwasów nie mam, to chyba nie jest aż tak źle ze mną :p
gorzej było po ćwiczeniach na brzuch

co to specyfików to ja o tym wszystki wiem i dlatego pytam czy ktoś schudł dzięki jakimś wspomagaczom
ja na sobie nie zauważyłam ich działania, ale może brałam nie te co trzeba, dlatego pytam, bo skoro u innych tez nie ma jakis cudownych efektów to po co kase wydawać, lepiej na basen isc lub an solarium  :laugh:

chrom może pobudzać komórki rakowe, jeśli się go przyjmuje w za dużej ilości

Melll pisze:

co to specyfików to ja o tym wszystki wiem i dlatego pytam czy ktoś schudł dzięki jakimś wspomagaczom
ja na sobie nie zauważyłam ich działania, ale może brałam nie te co trzeba, dlatego pytam, bo skoro u innych tez nie ma jakis cudownych efektów to po co kase wydawać, lepiej na basen isc lub an solarium  :laugh:

Melll ja stosowałam preparat Slinea w pastylkach i przez miesiąc(do pastylek niezbyt wyszukana dieta-dużo pomidora,plus ćwiczenia 2 razy w tygodniu-intensywne-pod okiem trenerki,plus basen-a tam sauna 10 minut -1-2 razy w tygodniu)i schudłam ponad 5 kilo i bez efektu jojo
chodziłam w miarę regularnie na basen później 2 razyw tygodniu ;D

jak chcesz cosik więcej to napriv Ci to opiszę ;)

hanti pisze:
Melll pisze:

Melll ja stosowałam preparat Slinea w pastylkach i przez miesiąc(do pastylek niezbyt wyszukana dieta-dużo pomidora,plus ćwiczenia 2 razy w tygodniu-intensywne-pod okiem trenerki,plus basen-a tam sauna 10 minut -1-2 razy w tygodniu)i schudłam ponad 5 kilo i bez efektu jojo
chodziłam w miarę regularnie na basen później 2 razyw tygodniu ;D

jak chcesz cosik więcej to napriv Ci to opiszę ;)

napisz napisz, widomości niegdy za dużo

ja kiedyś używałam chromu i mi nei słuzyło, słabo mi sie po nim robiło i zbierało mi sie na wymioty.

teraz dałam juz sobie spokój z odchudxaniem tzn zero dziet tylko ograniczenia w słodyczach i ćwiczonka
Moja waga na dzien dzisiejszy 47 kg

Ty chudzino.................

ja waze 60........nie chodzi mi teraz o wage tylko o wyglad ud i brzucha...........cycochy tez cwicze tzn. miesnie podtrzymujace biust!!!

a wczoraj bylam w sklepie i przymierzalam pare ciuchow i..............stwierdzilam, ze moje cwiczenia przyniosly rezultaty............... ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
ja właśnie dlatego ćwicze żeyb brzuszek i uda poprawić bo waga tak mi poleciała w dól ze szok!

Do góry