reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bądżmy zgrabne - ćwiczmy!

Melll pisze:
dieta trwa - 1000kcal to max
i ćwiczenia też

a oponie mówie PRECZ   ------- Joasiu ;)
fajnie,gdybym nie karmiła............moja oponka miałaby już policzone dni ;D
a tak oponka sobie jest i rozmemłana mama tez sobie jest schowana przed wścibskimi w domku ;)

reklama
hanti pisze:
Melll pisze:
i ćwiczenia też

a tak oponka sobie jest i rozmemłana mama tez sobie jest schowana przed wścibskimi w domku ;)

hanti kochana Ty chyba szczupła jesteś, więc pewno i opona Twoja znikoma ;)

a ja byłam wczoraj na zakupach małych, bo teraz czesne płace, i wszystko fajnie żakiet kupiłam (50zl) rozmiar spoko bo 38 - a 5-4 miesięcy temu 44 mierzyłam ::) ::) ::) ale opone jednak widać i źle to wygląda, muszę chyba więcej ćwiczyć :mad:

Melll pisze:
hanti pisze:
Melll pisze:
i ćwiczenia też

a oponie mówie PRECZ ------- Joasiu ;)

a ja byłam wczoraj na zakupach małych, bo teraz czesne płace, i wszystko fajnie żakiet kupiłam (50zl) rozmiar spoko bo 38 - a 5-4 miesięcy temu 44 mierzyłam ::) ::) ::) ale opone jednak widać i źle to wygląda, muszę chyba więcej ćwiczyć :mad:
widzisz Melll,j to z natury drobna babka jestem i powinnam mieć wagę góra 51kg,a tera moja waga to 57kg i niestety rozmier 38,a wcześniej było XS,czyli 34 ::)

ło panie ::) Hanti Ty z tym 34 to nie szalej kochana bo Cie łoś w łóżku szukać będzie .
Ja mam 38 ale opone widac jak siedze i szału juz z nią dostaje bo nie chce znikać chociaz ćwicze.

hanti pisze:
Melll pisze:
hanti pisze:
Melll pisze:
i ćwiczenia też

no wiem o co chodzi ja z Twoja obecna waga wyglądałabym szczupło, bo tak to juz jest że jedna osoba waży 60 i wygląda dobrze, a druga jak kulka choć wzrost moga mieć podobny, ale kazy ma inną masę kości i tkanek

widzisz Melll,j to z natury drobna babka jestem i powinnam mieć wagę góra 51kg,a tera moja waga to 57kg i niestety rozmier 38,a wcześniej było XS,czyli 34 ::)

o i ja sobie pościagam tylko na gorze na swoim kompie bo teraz u szwagra siedzę no ale muszę lecieć obiadek robić
a co do ćwiczeń to nie wiem ale nie mogę ssięzabrać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad:

reklama
Melll pisze:
Joaska pisze:
wlasnie sciagam..........strasznie wolno@!!!!

u nie też tak szło ale ściągłam, łoś mi nagrał na płytkę i mam na dvd i sobie dzis poćwiczę

wlasnie chce zrobic tak samo..............

a ja postaram sie zalaczyc na ten serwer moje cwiczonka te glosowe, z instruktorem po polsku i tez bedzie sobie mozna sciagnac!!!!:)

melll swietna ta stronka!!!!!
mozna w niej zalaczac takie filmiki o naszych dzieciach, jakie wysylalam wam dzisiaj, a pozniej tylko przesylasz link i superasnie!!!

Do góry