reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bądżmy zgrabne - ćwiczmy!

reklama
na ten pas nigdy nie jest za późno
ale trzeba zakładać pod niego coś bawełnianego, żeby się skóra nie odparzała i żeby pot miał gdzie się wchłaniać
ten pas jest dobry do ćwiczeń, żeby sie tam ładnie spocić i wytopić tłuszczyk

ale akurat ten pas jest kiepskiej jakości, miałam taki i dość szybko sie podarł, no ale ja go używałam na kilka godzin treningu dziennie
więc może Wam na dłużej wystarczy ::) :)
kupiłam sobie takie gacie kolarki z takiej gumy ale grubszej,
też dobre jednak jak juz wspomniałam najlepiej zakładać na zajęcia fitness, na rower albo do biegania... tak, żeby się spocić

acha i lepiej wziąść sobie szerszy pas, większa powierzchnia brzucha się wytopi ;)

Takie trochę inne te brzuszki ;D bo mam na płycie i tam właśnie tak babka robiła - nie az do pozycji siedzącej jak to wcześniej robiłam, tylko aby podnieśc łopatki, ręce z tyłu za głowę, ale wyprostowane - wtedy trochę ciężej jest i takich robie 100, a potem po 25 takich na boczne mięśnie brzucha - zgiętą ręką w łokciu przytykam do zgientej nogi ( przeciwnej) przy czym też unoszę łopatki. Nie jest tak ciężko, tamtych do pozycji siedzącej zaledwie 50 mogłam zrobic.

a do nas znajomi przychodzą dziś, jutro ciotki, pojutrze tyż znajomi i znowu słodycze w domu, ratunkuuuuuuuuuuuu
ja dzis mykam 100 brzuszków ;D

laski ;D
takie całkiem do siadu nie róbcie :p
najlepiej tylko unosić łopatki, lędźwi nie odrywajcie od podłoża
i nie rozluźniajcie mięśni brzucha
cały czas powinny być napięte tylko je dopinajcie bardziej
a broda skierowana koniecznie do sufitu, patrzymy na sufit - NIE NA KLATKĘ PIERSIOWĄ !!!
i najważniejsze oddychamy !! nie trzymamy powietrza ;D

reklama
Niech ktoś mnie opieprzy i to dobrze. Nie zrobiłam jeszcze ani jednego ćwiczenia, o brzuszkach już dawno zapomniałam ale za to wchłonęłam przed chwila pół blachy sernika mojej mamy. Wrrrr :mad:

Do góry