Cześć wszystkim jestem w pierwszej ciazy i mam takie pytanie do wszystkich forumowiczek jak mieliscie robione USG przez brzuch to lekarz tez u was dawal tyle zelu na brzuch ze mieliscie caly wysmarowany w żelu brzuszek? Ja zawsze jak mam usg robione to lekarz daje na usg zwykłym przez brzuch mi żel przezroczysty lub niebieski i rozlewa po brzuszku całym jeździ ta sonda głowica po całym brzuchu i mocno mi przyciska u was też to się zdarzało? Zeby się slisgalo i strasznie obficie daje dużo tego żelu ze mam caly brzuch wysmarowany w tym żelu aż czasami za duzo obficie . Na USG piersi i dopochwowe to samo miałam dużo i sam żel ? Bo zawsze mam mokre spodnie i bluzkę jest upaprana żelem po tym usg chciałam się dowiedzieć jak to było u was lub jest będę wdzięczna za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie i zdrowia dla kazdej forumowiczki.Tyle właśnie mam żelu nakładane na brzuszek że mam cały wysmarowany w żelu brzuszek zdjęcia w załączniku u was to samo było jak byliście w ciąży z małym lub jestescie? Będę wdzięczna za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie bo to moja pierwsza ciąża i tak pytam mam nadzieję że nie nie będziecie zle za pytania i odpowiedziecie mi .
Jak macie oceniać i komentować na temat I pisac bzdury to proszę się wgl nie wypowiadać i nie oceniać i nie komentować bo to normalny post .Do postu zalaczam zalaczniki
Jak macie oceniać i komentować na temat I pisac bzdury to proszę się wgl nie wypowiadać i nie oceniać i nie komentować bo to normalny post .Do postu zalaczam zalaczniki