reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BADANIE USG W CIĄŻY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tez się zastanawiam jak to możliwe, bo podczas badania leżę i ledwo oddycham z wrażenia 🤩 nigdy nie pomyślałam o ilością żelu jaka zużył lekarz na moim brzuchu 🤣

Wazniejsze by było dla mnie co jest w brzuchu a nie co i ile na brzuchu no ale może to tylko ja tak mam..? W końcu ten żel to żadna przyjemność jak jest zimny...

reklama
Uwielbiam was dziewczyny ❤️ i wasze poczucie humoru

Mnie to zastanawia, jak ona te zdjęcia zrobiła. Byłam dwa razy w ciąży i nigdy nawet nie wyjęłam telefonu u ginekologa w gabinecie, a co dopiero w czasie badania 🤦🏻‍♀️ u to jeszcze z jakiego powodu. Żeby zrobić fotę ilości żelu użytego do USG. Cóż niektórzy to mają problemy 🤷

Serio, nie chce mi się wierzyć, ze to nie jest jakaś prowokacja 😳
Po pytaniach z serii: „czy mogę być w ciąży, jeśli nie uprawiałam seksu, a mój chłopak miał na sobie spodnie i czapkę” przychodzą rozterki na temat ilości żelu użytego podczas badania...
Jestem pod wrażeniem.

Uwielbiam was dziewczyny ❤️ i wasze poczucie humoru

Mnie to zastanawia, jak ona te zdjęcia zrobiła. Byłam dwa razy w ciąży i nigdy nawet nie wyjęłam telefonu u ginekologa w gabinecie, a co dopiero w czasie badania 🤦🏻‍♀️ u to jeszcze z jakiego powodu. Żeby zrobić fotę ilości żelu użytego do USG. Cóż niektórzy to mają problemy 🤷
Jak widać są rzeczy ważne i ważniejsze. W tym przypadku ważniejsze było robienie zdjęć brzucha w żelu niż patrzenie w ekran gdzie było widać obraz z USG 🤷

Czasem się zastanawiam co ludzie mają w głowach zadając pytania tego typu pisząc je na dodatek w ten sposób 🤦

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry