reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badanie nasienia , bardzo proszę o pomoc

Waniliowakawa

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny , ogromna prośba o pomoc w ocenie wyników nasienia , stresuję się niesamowicie .. wydaje się ok ale nie jestem pewna jestem zielona a wy macie napewno większe doświadczenie.. dziękuję z góry naprawdę!
IMG_0977.jpeg
🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, nie jestem lekarzem ale przechodziliśmy z partnerem przez takie badania. Wyniki są ok, mieszczą się w normie. U nas głównym problemem była morfologia plemników ( 0% oraz 2%). U Was jest to na granicy 4%. Warto pokazać wyniki specjaliście, może wdroży suplementację aby jeszcze to poprawić. Pamiętaj, że wyniki nie są stałe, a zmieniają się co około 90 dni ( proces powstawania nowych plemników).

Witam wszystkich
Chciałabym równiez skorzystac z cennych rad
Mój partner zrobił badanie nasienie i morfologia jest oki ale zawartość w 1ml bardzo niska bo mniejsza niz 1mln i w ogole nie ma opisu analizy ruchu plemników Dlaczego?

reklama
Do góry