Dziewczyny staramy się z partnerem o juniora od 1,5 roku - niestety bez skutku. Zaznaczę, że Nasz stan zdrowia jest bardzo dobry i Nasze badania też wychodzą prawidłowo. Mój ginekolog skierował mnie ostatnio na HSG, przy czym od razu zaznaczył abym nie czytała za dużo na Internecie
Już kiedyś słyszałam opinie o tym badaniu od mojej koleżanki i nie należała ona do pozytywnych... Wizyta w szpitalu na oddziale była moją pierwszą wizytą jako pacjent więc byłam przerażona. Dostałam przed zabiegiem kilka tabletek i odleciałam... Świadomie obudziłam się już po samym zabiegu, bez bóli z delikatnym plamieniem. W trakcie zabiegu obudziłam się prawdopodobnie z bólu dosłownie na 3 sekundy - zdążyłam tylko zobaczyć kto jest na sali. Uważam, że dużo bardziej przerażające był robiony dzień przed wymaz na Covid... Samą wizytę w szpitalu i opiekę medyczną wspominam bardzo dobrze, a byłam na NFZ
Sama nie spodziewałam się, że będę pozytywnie zaskoczona przebiegiem zabiegu i opieką. Jestem już po pierwszej owulacji ale przed miesiączką... mam nadzieję, że zabieg pomoże Nam i w końcu się uda
edit: DZIŚ SĄ DWIE KRESKI!