reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania Po Poronieniu

reklama
Syla świetny pomysł z tymi badaniami, ale strasznie ich duzo, ja teraz czekam na pierwsza@ potem jeszcze USG i zaczynam robic badania, jakie badania powinnam zrobić w pierwszej kolejności?

Weszłam właśnie na strone urogin.pl i nie wiem jaki mam zamówić test, na stronie jest napisane że dla kobiet, które chcą zajśc w ciążę odpowiedni będzie test Pronatal. Ale są trzy rodzaje tego testu : I, II i III i nie wiem który wybrać. Jak wiecie cos na ten temat to napiszcie.
Czy wy zamawiałyscie ten test przez internet czy robiłyscie od razu w gabinecie?

witam was ja tez poronilam, w sumie calkiem niedawno(2tyg temu),
czytalam o tych wszystkich badaniach i szczerze wam powiem ze mnie to przeraza. nie wiem ktore trzeba robic pierwsze a ktore pozniej i w jakim czasie od poronienia.ja bede w Polsce dopiero za jakies 4-5tyg i tam zaczne robic badania bo w anglii moge sobie o nich pomarzyc.
nie wiem czy to odpowiedni czas. kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac.

Moja cytomegalia nadal na poziomie ponad 11tys.
mój gin ma zamówić urogin i ma mi go zrobić, mówi że warto, nie wiem..
teraz na wizycie zrobiłam cytologię i usg piersi.
i nie wiem co dalej...

reklama
Do góry