reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

U nas chwilowo bez zmian... Do 3 procedury chyba przystąpimy dopiero z początkiem roku :)
Na razie z każdym miesiącem robie jakieś pojedyncze badania i tyle.
U nas było podobnie po 3 nieudanej próbie na pół roku odpuściliśmy. Nie wiem może to był błąd ale chciałam dojść chwile do siebie i na spokojnie się przebadać. Dobijały mnie informacje, ze znajomi zostają rodzicami a my nie możemy.
Przyszedł odpowiedni czas i podeszliśmy po raz kolejny i za drugim ( od początku walki za 5) udało się przy podaniu dwóch zarodków. Nasze wyniki a zwłaszcza partnera zmieniły się o 360 stopni nawet lekarz nie mogl się nadziwić 😀
Teraz po upływie czasu wiem, ze warto walczyć chociaż ta droga nie była łatwa.
Odliczamy czas aż spotkamy się z nasza ukochana Marysią❤️75 dni❤️

reklama
I jak tam dziewczyny?
Hej hej, u mnie bez, zmian czekam na termin bo pod koniec maja czeka mnie 3cia laparoskopia mam torbiel na jajniku trzeba usunąć i przy okazji zrobi mi drożność jajowodu . Oczywiście termin na NFZ czekam od lutego , a jeszcze patrzę w aplikacje a okres mam mieć w tym czasie i muszę skonsultować się z lekarzem i przełożyć mam nadzieję, że znów nie będę czekać parę mies 🧐

Dziewczyny które już urodziły. Jak tam było z ruchami waszych maleństw.
Jestem w 33 tygodniu i mała dzisiaj mało aktywna jest. Lekarz nie odbiera, położna tez nie i nie wiem co robić… jechać do szpitala czy dac jej jeszcze szanse, ze da mamie kopniaki

Dziewczyny które już urodziły. Jak tam było z ruchami waszych maleństw.
Jestem w 33 tygodniu i mała dzisiaj mało aktywna jest. Lekarz nie odbiera, położna tez nie i nie wiem co robić… jechać do szpitala czy dac jej jeszcze szanse, ze da mamie kopniaki
Hej i jak tam?
Pod koniec mój maluszek też się mało ruszał i też raz w związku z tym byłam w szpitalu bo się wystraszyłam że nie czuję jego ruchów na szczęście wszystko było dobrze no Panie w szpitalu nie do końca były zadowolone z mojej późnej wizyty ale miałam to w nosie bo ja się przynajmniej uspokoiłam ☺️

Hej i jak tam?
Pod koniec mój maluszek też się mało ruszał i też raz w związku z tym byłam w szpitalu bo się wystraszyłam że nie czuję jego ruchów na szczęście wszystko było dobrze no Panie w szpitalu nie do końca były zadowolone z mojej późnej wizyty ale miałam to w nosie bo ja się przynajmniej uspokoiłam ☺️
No ja właśnie leżę w szpitalu na obserwacji ale podobnie jak u Ciebie to tylko moja panika wszystko jest w porządku😀mała jakby poczuła, ze jest w bezpiecznym miejscu i daje mamie o sobie znać ❤️

Hej dziewczyny 🙂
Z małym opóźnieniem ale witamy się 🙂
Jestem Wiktoria i pojawiłam się na świecie 23.03.2023
Mamusią urodziła mnie przez CC po dwudniowym nieudanym wywoływaniu porodu bo postanowiłam ulokować się wysoko w brzuszku mimo że to był już 41+2 ale wszystko z nami w porządku 🙂 od tygodnia jesteśmy w domu i nie możemy się sobą nacieszyć 🙂

Dziewczyny! ♥ Z całego serca życzę Wam i wierzę że i Wam się uda ♥️

Załączniki

• IMG_20230401_095154.jpg
    IMG_20230401_095154.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 108
Hej dziewczyny 🙂
Mamusią urodziła mnie przez CC po dwudniowym nieudanym wywoływaniu porodu bo postanowiłam ulokować się wysoko w brzuszku mimo że to był już 41+2 ale wszystko z nami w porządku 🙂 od tygodnia jesteśmy w domu i nie możemy się sobą nacieszyć 🙂

Gratulacje ❤️ dużo zdrówka dla Was ❤️

Hej dziewczyny 🙂

Gratulacje🥰🥰🥰dużo zdrowia dla was❤️

reklama
Hej i jak tam?

No ja właśnie leżę w szpitalu na obserwacji ale podobnie jak u Ciebie to tylko moja panika wszystko jest w porządku😀mała jakby poczuła, ze jest w bezpiecznym miejscu i daje mamie o sobie znać ❤️
To super że wszystko jest w porządku ❤️ Odpoczywaj i wysypiaj się na zapas 🙈🤣

Do góry