reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Dziękujemy 😘 czujemy się świetnie i już marzymy o domku ☺️ Warto wierzyć i walczyć do końca by potem nie żałować że się czegoś nie zrobiło, bywało ciężko, rozpacz, łzy ale warto bo cuda się zdarzają!!

reklama
Dziewczyny ❤️ Dziękuję wam bardzo że mogłam przez całą procedurę i ciążę przejść razem z Wami 😍
Mam swój cud, maleńki Antek 2880 i 52 cm do Kochania ❤️ Teraz z perspektywy czasu to całe in vitro to pikuś w porównaniu do porodu 🤣🤣🤣
Gratuluję 🎊
Wszystkiego dobrego i zdrówka dla Was 😘 ♥️
Ale ten czas zleciał 🙈 ♥️

Moja malutka póki co się nie spieszy 😂
Jeśli w ciągu tygodnia nie postanowi sama wyjść to w piątek 10.03 mam się wstawić do szpitala 🙈
Po cichu liczę że sama zdecyduje się wyjść 🤣

Ja dzisiaj się dowiem ile zarodków dotrwało do blastocystek, trzymajcie kciuki żeby coś tam ładnego urosło…a jak cos bedzie to potem „tylko” 4 tygodnie czekania na badania genetyczne…

Hej Witaj na naszym statku dążenia do spełnienia największego marzenia ✊ trzymam kciuki.
Dziękuję😘 Dzwonili z labu, 3 zarodki są dojrzałe i im robią dziś biopsje i do badania a z dwoma czekają do jutra bo są trochę wolniejsze. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, mam 39 lat i myślałam ze w moim wieku to jeden zarodek będzie cudem🙈

Gratuluję 🎊
Wszystkiego dobrego i zdrówka dla Was 😘 ♥️
Ale ten czas zleciał 🙈 ♥️

Moja malutka póki co się nie spieszy 😂
Jeśli w ciągu tygodnia nie postanowi sama wyjść to w piątek 10.03 mam się wstawić do szpitala 🙈
Po cichu liczę że sama zdecyduje się wyjść 🤣
To prawda aż trudno w to uwierzyć... trochę brakuje tych kopniaków w brzuszku 🤣 Trzymam kciuki żeby malutka sama wyszła i szczęśliwego rozwiązania ❤️

Dziękuję😘 Dzwonili z labu, 3 zarodki są dojrzałe i im robią dziś biopsje i do badania a z dwoma czekają do jutra bo są trochę wolniejsze. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, mam 39 lat i myślałam ze w moim wieku to jeden zarodek będzie cudem🙈
Super świetna wiadomość ☺️ Trzymamy dalej kciuki ❤️

reklama
Do góry