reklama
Nadzieja1992
Fanka BB :)
Dwa
Nadziejka miałaś podane dwa zarodki, ten jeden
Agata19921993
Zaangażowana w BB
Ja mam 8 listopada coraz bliżejJa mam w środę prenatalne już nie mogę się doczekać
Agata19921993
Zaangażowana w BB
Dokładnie nie poddajemy się… dzwoniłaś do lekarza?Siły i wytrwałości Ci życzę Kochana! I tylko mi się proszę nie poddawać!
Deess.
przykro mi że jednak nie poszybowała w górę powtórz jeszcze i tak w środę, zobaczysz czy spada czy rośnie...
Rosse94
Coś mi wiadomość zjadło... Może spadło bo jeden się nie przyjął czy coś i może strzeli jeszcze w górę...
Eh jakby nie mogło być jednego obajawu ciąży
Nadzieja1992
Czas pokaże kochana jak coś mam już plan B. Nie poddam się bez walki. A Ty jak się czujesz ? Kiedy idziesz na weryfikację?Coś mi wiadomość zjadło... Może spadło bo jeden się nie przyjął czy coś i może strzeli jeszcze w górę...
Eh jakby nie mogło być jednego obajawu ciąży
Deess.
jaki plan B ?Czas pokaże kochana jak coś mam już plan B. Nie poddam się bez walki. A Ty jak się czujesz ? Kiedy idziesz na weryfikację?
Nadzieja1992
Dzwonię jutro do kliniki jak karzą odstawić leki czekam na miesiączkę i idę na transfer od razu . A Ty kiedy idziesz ?jaki plan B ?
reklama
Rosse94
Dokładnie nie ma co się poddawać!!! Tym bardziej, że macie jeszcze zarodkiCzas pokaże kochana jak coś mam już plan B. Nie poddam się bez walki. A Ty jak się czujesz ? Kiedy idziesz na weryfikację?
Ogólnie czuję się ok, jedynie jajniki mnie na przemian bolą ale to może dalej po ten punkcji...
A na betę nie wiem.. chciałam iść w środę 8dpt, ale czy to nie będzie za wcześnie...