Rosse94
Fanka BB :)
No to czekamy.Nie mam wyników.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to czekamy.Nie mam wyników.
będą dzisiaj ? 3mam ️Nie mam wyników.
Właśnie nie wiem ona mówiła o 17 a jak weszłam na wyniki to jest napisane wynik progesteron wynik 1 dzień roboczy beta 3 dni robocze więc już zgłupiałambędą dzisiaj ? 3mam ️
Będzie Ci się kręcić jeszcze przez kilka miesięcyDo dupy się dzisiaj czuje mam temperaturę 37.7 kręci mi się w głowie.
Tak takBędzie Ci się kręcić jeszcze przez kilka miesięcy
Hej ja mam w czwartek za tydzień wizytę u swojego lekarza i drugie prenatalne w piątek Jak się czujesz ?Ale tutaj się dzieje na grupie
Prawie tak dużo jak i mnie ja od prawie tygodnia walczę z Covidem
@Katalinazed robisz połówkowe? Bo ja jestem zapisana na poniedziałek (to będzie 20+2)
Ja zawsze miałam wyniki i progesteronu i bhcg jeszcze tego samego dnia 3 dni czekania to zwariować można.Właśnie nie wiem ona mówiła o 17 a jak weszłam na wyniki to jest napisane wynik progesteron wynik 1 dzień roboczy beta 3 dni robocze więc już zgłupiałam