reklama
Deess.
Fanka BB :)
na 4 dzień po odstawieniu leków dostałam okres..W piątek weryfikuje i odstawiam leki. @Deess. Dostałaś już okres ? Podchodzisz jeszcze raz w tym cyklu? Ja ostatni !!! Mam kurw. Dość
Bardzo mi przykro myślałam, że 2 zarodki dadzą radę lub jeden chociaż się przyjmie ....
A klinika kiedy kazała betę zrobić?
Nadzieja1992
Mi kazali w poniedziałek 24 października bo do 25 mam zwolnienie i chciała wiedzieć co dalej żeby zweryfikowaćna 4 dzień po odstawieniu leków dostałam okres..
Bardzo mi przykro myślałam, że 2 zarodki dadzą radę lub jeden chociaż się przyjmie ....
A klinika kiedy kazała betę zrobić?
Deess.
powtórz w czwartek po 48h ale jak mi doktor mówiła że beta 5dniowej blastocysty powinna już być widoczna w 6-7 dniu po transferze...Mi kazali w poniedziałek 24 października bo do 25 mam zwolnienie i chciała wiedzieć co dalej żeby zweryfikować
Katalinazed
Dziewczyny życzę wam dużo siły i wiary.W piątek weryfikuje i odstawiam leki. @Deess. Dostałaś już okres ? Podchodzisz jeszcze raz w tym cyklu? Ja ostatni !!! Mam kurw. Dość
Nadzieja1992
Dziewczyny życzę wam dużo siły i wiary.
Deess.
macie zarodki jeszcze ??Mi kazali w poniedziałek 24 października bo do 25 mam zwolnienie i chciała wiedzieć co dalej żeby zweryfikować
Nadzieja1992
Mamy 4
macie zarodki jeszcze ??
Deess.
no to jeszcze szanse sąMamy 4
reklama