reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Ja leki brałam do 11 tc średnio tygodniowo koszt ok 250 złotych. No ogólnie poszło dużo kasy na to in vitro ale jak to mój mąż mówi zawsze to tylko pieniądze się zarobi 🤣 Teraz powoli ogarniam wyprawkę też daje po kieszeni ale jak cieszy 😁
Teraz ta radość że będziecie rodzicami przysłoniła tą kasę za procedurę i leki. A wydawanie pieniędzy na wyprawkę dla maluszka to zupełnie inna bajka 😍😍 zazdroszczam kochana

reklama
Ja leki brałam do 11 tc średnio tygodniowo koszt ok 250 złotych. No ogólnie poszło dużo kasy na to in vitro ale jak to mój mąż mówi zawsze to tylko pieniądze się zarobi 🤣 Teraz powoli ogarniam wyprawkę też daje po kieszeni ale jak cieszy 😁
Ja już teraz zatarłam ślad w głowie ile ta procedura kosztowała, ale jedno mnie niepokoi 🤔

Mój facet odkąd wrócił do domu (czyli 1,5 tyg już) co chce się poprzytulać to mówi mi że on pedofilem nie jest 🤣🙈
Jak mu wytłumaczyć że nie zaszkodzi dzidziusiowi? 😁

Ja już teraz zatarłam ślad w głowie ile ta procedura kosztowała, ale jedno mnie niepokoi 🤔

Mój facet odkąd wrócił do domu (czyli 1,5 tyg już) co chce się poprzytulać to mówi mi że on pedofilem nie jest 🤣🙈
Jak mu wytłumaczyć że nie zaszkodzi dzidziusiowi? 😁
Jprd 😂 obawiam się że mój będzie miał takie samo podejście najlepiej to iść z nim na następną wizytę i niech lekarz mu wytłumaczy że w tej kwestii określenie pedofil nie pasuje i śmiało może Cię przytulać 😂

Jprd 😂 obawiam się że mój będzie miał takie samo podejście najlepiej to iść z nim na następną wizytę i niech lekarz mu wytłumaczy że w tej kwestii określenie pedofil nie pasuje i śmiało może Cię przytulać 😂
Twierdzi że jak go czasem dzidzia chwyci albo zdekoncentruje to już będzie pozamiatane 🤣 tłumaczę mu że prędzej ja go chwycę i krzywdę zrobię bo mi hormony buzują 🤣🤣🤣

Twierdzi że jak go czasem dzidzia chwyci albo zdekoncentruje to już będzie pozamiatane 🤣 tłumaczę mu że prędzej ja go chwycę i krzywdę zrobię bo mi hormony buzują 🤣🤣🤣
Ja znowu toczyłam walkę ze swoim w niedzielę wieczorem lekarz powiedział że w sobotę ostatni raz przytulanie a on mi żyć nie dawał 🤷 wszystko na opak jak mogą to nie chcą jak nie mogą to żyć nie dadzą 😁 musisz rzucić porządne argumenty może Ci się uda do niego dotrzeć 😁 powodzenia 😁😘

reklama
Do góry