reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Dziewczyny po jakim czasie byłyście na zwolnieniu lekarskim po pozytywnej becie?
Pierwsze usg mam za 2 tygodnie a do pracy muszę trochę dojść Ok 2 km w jedna stronę. Denerwuje się ze od tego ciągłego chodzenia może się coś stać

reklama
Dziewczyny po jakim czasie byłyście na zwolnieniu lekarskim po pozytywnej becie?
Pierwsze usg mam za 2 tygodnie a do pracy muszę trochę dojść Ok 2 km w jedna stronę. Denerwuje się ze od tego ciągłego chodzenia może się coś stać
Przede wszystkim teraz życzę dużo spokoju, cierpliwości i wypoczywaj jeśli chodzi o L4 to ja bym na nic nie patrzyła tylko od razu szła dla nas te ciążę są wyczekane, pełne poświęceń więc inaczej do nich podchodzimy.

Ja już na stymulacji jestem na zwolnieniu nie jestem w stanie jeździć co chwilę tyle km do kliniki i pracować na 3 zmiany nic poza dzieckiem nie jest dla mnie ważniejsze więc praca schodzi na dalsze tory.

reklama
Do góry