Moja mama powiedziała mi wczoraj na poprawę humoru że nie mam ani ja ani dzidzia robić sobie jaj że coś pójdzie nie tak bo narobiła musów jabłkowych na dwa lata, bo papierówki następne za dwa lata będąHahaha uroki ciąży każdy organizm jest inny więc jeden będzie czuł się książkowo a drugi będzie odczuwał każdą zmianę w organizmie
reklama
Nadzieja1992
Fanka BB :)
To mamy trzeba się słuchaćMoja mama powiedziała mi wczoraj na poprawę humoru że nie mam ani ja ani dzidzia robić sobie jaj że coś pójdzie nie tak bo narobiła musów jabłkowych na dwa lata, bo papierówki następne za dwa lata będą
Ja od wjazdu po punkcji na salę do wyjścia z tej sali spędziłam ok 1,5h, a następnie była wizyta z lekarzem prowadzącym w celu omówienia jak przebiegała punkcja. Ogólnie tego dnia spędziłam w klinice 4h.dziewczyny po punkcji pytanie , ile czasu spędziliście w klinice ? po zabiegu ile czasu lezeliscie na tej sali pozabiegowej ?
W klinice miałam być o godzinie 8, gdzie byłam zaprowadzona na salę gdzie miałam się przebrać, założyli welflon i podali coś przez kroplówkę, musiałam czekać na swoją kolej, więc na samej sali (od przygotowania, punkcja i wybudzenie i dojście do siebie spędziłam) spędziłam ok 3,5h. Pewnie co klinika to trochę inaczej to może wyglądać
Ostatnia edycja:
Dwa dni przed zabiegiem dostałam takie wytyczne z klinikidziewczyny po punkcji pytanie , ile czasu spędziliście w klinice ? po zabiegu ile czasu lezeliscie na tej sali pozabiegowej ?
Załączniki
Katalinazed
Ja miałam wstawić się godzinę przed punkcją, dość sprawnie to poszło i spędziłam tam 3 godzinki.
Nic nie bolało, nie czułam żadnego dyskomfortu. Oczywiście jak wróciłam do domu to odpoczywałam.
Nic nie bolało, nie czułam żadnego dyskomfortu. Oczywiście jak wróciłam do domu to odpoczywałam.
Katalinazed
Tak też miałam dwa zastrzyki. Do dziś wbijam neoparin codziennie wieczorem i już mam dość.jeszcze jedno pytanko Gonapeptyl mam dziś zastrzyk zrobić w sumie 2 ampułki czyli dwa zastrzyki na raz to normalne ?
Deess.
już po masakra nie powiem ale bolące te zastrzyki a neoparin w jakim celu ?Tak też miałam dwa zastrzyki. Do dziś wbijam neoparin codziennie wieczorem i już mam dość.
reklama
Ja codziennie robię zastrzyk prolutex o godzinie 12,mój brzuch już nie ma miejsca na wkłuciaTak też miałam dwa zastrzyki. Do dziś wbijam neoparin codziennie wieczorem i już mam dość.