reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Hahaha uroki ciąży 😁 każdy organizm jest inny więc jeden będzie czuł się książkowo a drugi będzie odczuwał każdą zmianę w organizmie
Moja mama powiedziała mi wczoraj na poprawę humoru że nie mam ani ja ani dzidzia robić sobie jaj że coś pójdzie nie tak bo narobiła musów jabłkowych na dwa lata, bo papierówki następne za dwa lata będą 🤣 🙈🤣

reklama
dziewczyny po punkcji pytanie , ile czasu spędziliście w klinice ? po zabiegu ile czasu lezeliscie na tej sali pozabiegowej ?

dziewczyny po punkcji pytanie , ile czasu spędziliście w klinice ? po zabiegu ile czasu lezeliscie na tej sali pozabiegowej ?
Ja od wjazdu po punkcji na salę do wyjścia z tej sali spędziłam ok 1,5h, a następnie była wizyta z lekarzem prowadzącym w celu omówienia jak przebiegała punkcja. Ogólnie tego dnia spędziłam w klinice 4h.
W klinice miałam być o godzinie 8, gdzie byłam zaprowadzona na salę gdzie miałam się przebrać, założyli welflon i podali coś przez kroplówkę, musiałam czekać na swoją kolej, więc na samej sali (od przygotowania, punkcja i wybudzenie i dojście do siebie spędziłam) spędziłam ok 3,5h. Pewnie co klinika to trochę inaczej to może wyglądać

Ostatnia edycja:
Dwa dni przed zabiegiem dostałam takie wytyczne z kliniki

Załączniki

• Screenshot_20220730_185750_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220730_185750_com.android.chrome.jpg
    331,5 KB · Wyświetleń: 38
jeszcze jedno pytanko Gonapeptyl mam dziś zastrzyk zrobić w sumie 2 ampułki czyli dwa zastrzyki na raz to normalne ? 🙈

Ja miałam wstawić się godzinę przed punkcją, dość sprawnie to poszło i spędziłam tam 3 godzinki.
Nic nie bolało, nie czułam żadnego dyskomfortu. Oczywiście jak wróciłam do domu to odpoczywałam.

reklama
Do góry