reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Też tak właśnie pomyślałam że głupoty piszą 😁😊 mój mąż takiej wprawy nabrał i bez stresu robi te zastrzyki wbija tą igłę z całych sił mówię boże Ty jakbyś dla manekina te zastrzyki podawał żadnej delikatności 😁🤭
haha mój tez , mówię prawdziwy doktor queen z niego 😂😂😂 ja nie mam odwagi sobie dać 😂 chyba zebym musiała no to pół dnia bym się na to przygotowywała i podała jakoś z przymusu 😂

Też tak właśnie pomyślałam że głupoty piszą 😁😊 mój mąż takiej wprawy nabrał i bez stresu robi te zastrzyki wbija tą igłę z całych sił mówię boże Ty jakbyś dla manekina te zastrzyki podawał żadnej delikatności 😁🤭
haha mój tez , mówię prawdziwy doktor queen z niego 😂😂😂 ja nie mam odwagi sobie dać 😂 chyba zebym musiała no to pół dnia bym się na to przygotowywała i podała jakoś z przymusu 😂

Ja chyba nie mam odwagi poprosić o to mojego męża... ;-) Na pewno jest delikatny, ale nie wiem, czy mentalnie podoła 😂 . Pen mnie nie przeraża, bardziej chyba "normalne" zastrzyki, gdy widzę długość igieł :o

Ja chyba nie mam odwagi poprosić o to mojego męża... ;-) Na pewno jest delikatny, ale nie wiem, czy mentalnie podoła 😂 . Pen mnie nie przeraża, bardziej chyba "normalne" zastrzyki, gdy widzę długość igieł :o
to prawda co to igieł 😂😕 mój z kolei jest delikatny i wie ze co niektóre bolą i mówi zawsze "jeszcze dwie sekundki wytrzymaj " 😂

to prawda co to igieł 😂😕 mój z kolei jest delikatny i wie ze co niektóre bolą i mówi zawsze "jeszcze dwie sekundki wytrzymaj " 😂
Mój mnie oszukuje mówię boże długo jeszcze bo nie wytrzymam.. już kończę ,wytrzymaj 😁a tam jeszcze pół strzykawki 🙈 mieszałam Cetrotide bo miałam do rozrobienia spojrzał się na tą igłę i mówi mój boże coraz bardziej widzę zaawansowany level 😁 mówię to nie ta igła 🙈😁 sama nie odważyłam się siedziałam pierwszego dnia próbowałam co dochodziłam do brzucha to rezygnowałam.

Mój mnie oszukuje mówię boże długo jeszcze bo nie wytrzymam.. już kończę ,wytrzymaj 😁a tam jeszcze pół strzykawki 🙈 mieszałam Cetrotide bo miałam do rozrobienia spojrzał się na tą igłę i mówi mój boże coraz bardziej widzę zaawansowany level 😁 mówię to nie ta igła 🙈😁 sama nie odważyłam się siedziałam pierwszego dnia próbowałam co dochodziłam do brzucha to rezygnowałam.
hahaha u mnie było podobnie z ta igłą 😂😂 mówi mój boże gdzie ja mam tobie to dać z tą długa igłą 😂 a ja specjalnie no w brzuch 😂 zdenerwowany mówi ze dłuższych już nie mogą dawać takie to w szpitalach podają a nie w domu 😂

hahaha u mnie było podobnie z ta igłą 😂😂 mówi mój boże gdzie ja mam tobie to dać z tą długa igłą 😂 a ja specjalnie no w brzuch 😂 zdenerwowany mówi ze dłuższych już nie mogą dawać takie to w szpitalach podają a nie w domu 😂
Mają się z nami Ci nasi mężowie 😁 chociaż trochę śmiechu w tym całym przygotowaniu i czekaniu , nie można się ciągle stresować i myśleć. 😊

noo żebyś siedziała , chociaż ja i tak mam wrażenie , ze on jakoś bardziej wyluzowany w tym wszystkim niż ja
Mój też... Jak wpadłam w histerię w piątek i wczoraj do południa wyłam to mnie uspokajał nawet się zdenerwował na mnie i kazał przestań myśleć negatywnie . Ich rola w tym procesie jest zupełnie inna dlatego mają odmienne podejście do nas. 🤷

reklama
Do góry