Nadzieja1992
Fanka BB :)
50 niby nie dużo ale jednak uciążliwe to jest.ile dojeżdżasz km do kliniki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
50 niby nie dużo ale jednak uciążliwe to jest.ile dojeżdżasz km do kliniki ?
Ja mam 60km i jeździłam sama więc byłam wykończona co drugi dzień wyjazdami i szybkim powrotem bo do pracy trzeba było iść50 niby nie dużo ale jednak uciążliwe to jest.
mam taka nadziejePamiętaj że na końcu tego cierpienia będzie cudowna nagroda
ja mam 67 , masakra , jadę z półtora godz bo korki itp i siedzę tam pół dnia bo na jedna godz wyniki a po jakiś 2-3 wizyta u lekarza ale trzeba przerywać50 niby nie dużo ale jednak uciążliwe to jest.
neoparin w jakim celuto
To już chyba profilaktyka.
U mnie tak samo korki badania dwie godziny wcześniej później wizyta więc tyle czasu trzeba tam spędzić . Wczoraj to byłam wykończona jeszcze ten upał.. jutro to samoja mam 67 , masakra , jadę z półtora godz bo korki itp i siedzę tam pół dnia bo na jedna godz wyniki a po jakiś 2-3 wizyta u lekarza ale trzeba przerywać
noo , my byliśmy w ten najgorszy upał 37 stopni w tamtym tygodniu , nie było jak funkcjonowaćU mnie tak samo korki badania dwie godziny wcześniej później wizyta więc tyle czasu trzeba tam spędzić . Wczoraj to byłam wykończona jeszcze ten upał.. jutro to samo
U mnie też dzisiaj temperatura spadła nawet deszcz popadał. Już nam dużo nie zostało damy radę !noo , my byliśmy w ten najgorszy upał 37 stopni w tamtym tygodniu , nie było jak funkcjonować
dobrze , ze się ochłodziło troszkę już narazie nie będzie powyżej 30*
dzisiaj wstałam podał mi mąż zastrzyk i leżę bo mi się kręci w głowieU mnie też dzisiaj temperatura spadła nawet deszcz popadał. Już nam dużo nie zostało damy radę !
Oj nie dobrze to sobie poleż odpocznij . Też leżę wieczorami po tym menopurze źle go znoszę..dzisiaj wstałam podał mi mąż zastrzyk i leżę bo mi się kręci w głowie