reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Ja jestem po wizycie:-)
Maluszek jest raz większy, ładnie rośnie, serduszko bije i dziś je usłyszeliśmy 😊 mąż mi się popłakał 🤫
Do 12 tygodnia na lekach może będziemy wcześniej powoli coś z nich schodzić.
Kolejna wizyta oczywiście za tydzień w wtorek 😊
a powiedz mi nadal zastrzyki są jakieś ?

Hej !! Ja po wizycie dzisiaj znowu inny lekarz mnie badał już trzeci 🙈 zaraz pół kliniki będzie widziało moje narządy 🤷😁 pęcherzyków mnóstwo największych 6 mają 10 mm reszta malutkie ale dużo, zastrzyki dziś jutro bez zmian w środę mam kolejną wizytę kazała zabrać ze sobą ten trzeci zastrzyk Cetrotide mówiła że jak dobrze urosną to go poda. I przepisała po opakowaniu tych stałych zastrzyków bo już się kończą ale mniejszą dawkę bo nie chce mnie przestymulować. I ta doktor również mówiła że wydaje jej się że punkcja będzie na sobotę. Estradiol w sobotę 37.99 dzisiaj 72.23 rośnie pomału ale mówiła żeby się nie martwić tym. Robiłam dzisiaj badanie czystości pochwy ostatnie dwie wizyty mam refundowane później już place po 150 zł za zastrzyki dzisiaj zapłaciłam 34 zł aż w szoku byłam że tak mało bo cena 100% wynosiła prawe 1000zl Także działam dalej 😉

reklama
Hej !! Ja po wizycie dzisiaj znowu inny lekarz mnie badał już trzeci 🙈 zaraz pół kliniki będzie widziało moje narządy 🤷😁 pęcherzyków mnóstwo największych 6 mają 10 mm reszta malutkie ale dużo, zastrzyki dziś jutro bez zmian w środę mam kolejną wizytę kazała zabrać ze sobą ten trzeci zastrzyk Cetrotide mówiła że jak dobrze urosną to go poda. I przepisała po opakowaniu tych stałych zastrzyków bo już się kończą ale mniejszą dawkę bo nie chce mnie przestymulować. I ta doktor również mówiła że wydaje jej się że punkcja będzie na sobotę. Estradiol w sobotę 37.99 dzisiaj 72.23 rośnie pomału ale mówiła żeby się nie martwić tym. Robiłam dzisiaj badanie czystości pochwy ostatnie dwie wizyty mam refundowane później już place po 150 zł za zastrzyki dzisiaj zapłaciłam 34 zł aż w szoku byłam że tak mało bo cena 100% wynosiła prawe 1000zl Także działam dalej 😉
Super 👌 ♥️czyli już, już za chwilę punkcja ♥️

Do góry