Deess.
Fanka BB :)
mi dziś właśnie się tak stało , może za dużo już tych. hormonówOj nie dobrze to sobie poleż odpocznij . Też leżę wieczorami po tym menopurze źle go znoszę..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi dziś właśnie się tak stało , może za dużo już tych. hormonówOj nie dobrze to sobie poleż odpocznij . Też leżę wieczorami po tym menopurze źle go znoszę..
Wszystko możliwe , jutro jedziesz na monitoring? Zobaczysz jak twoje pęcherzyki rosną. U mnie kilka dużych a reszta malutka mam nadzieję że one urosną na tyle że będą się nadawały później.mi dziś właśnie się tak stało , może za dużo już tych. hormonów
tak przed wizyta mam krew estradiol progesteron itp. No zobaczymy jak te moje pecherzyki , mam ich niestety mnóstwo bo moje amh wynosi 7.71 wiec PCOS mam . mam nadzieje , ze wyznaczy datę punkcji i nie będę miała hiperkiWszystko możliwe , jutro jedziesz na monitoring? Zobaczysz jak twoje pęcherzyki rosną. U mnie kilka dużych a reszta malutka mam nadzieję że one urosną na tyle że będą się nadawały później.
dokładnie jakość to priorytetDziewczyny trzymam za Was i wasze pęcherzyki mocno kciuki
Pamiętajcie że niekoniecznie ilość tylko jakość
u każdego indywidualnie ja za zastrzyki dałam 260 złCześć dziewczyny
Kciuki za wasze pęcherzyki a mam pytanie ta stymulacja cyklu bardzo kosztowna?
Dziewczyny z odpoczywajcie ile się da i rośnijcie zdrowo
U nas w końcu jutro wizyta u androloga na 16:30 , moze się czegoś sensownego dowiemy i od razu termin na wizytę razem umówimy...
U mnie dziś 37dc i @ dalej brak... Moje cykle od grudnia się trochę rozjechały a w tym cyklu to dopiero będzie jakaś rewolucja mam wrażenie, że dopiero owu mam jajnik mnie boli, mam wrażenie, że przeważnie na owu mi nie dobrze i w tym cyklu też odczuwam to dopiero teraz no armagedon
W sumie mi od grudnia coś się popsuło jak pierwszy raz zaszczepiłam się na covid, wtedy pierwszy raz cykl mi sie wydłużył do 46 dni, potem druga dawka i nie miałam @ prawie 3 miesiące najlepsze jest to, że badałam proga w 63dc wtedy i wskazywało że jestem po owu i @ jakoś przyszła do 2 tyg.u każdego indywidualnie ja za zastrzyki dałam 260 zł
jak się czeka to tak właśnie jest ze się spóźnia tez tak miałam w tym cyklu , brzuch i piersi bolały mega a okresu brak po 4 dniach przyszła
o jaa to faktycznie niefajneW sumie mi od grudnia coś się popsuło jak pierwszy raz zaszczepiłam się na covid, wtedy pierwszy raz cykl mi sie wydłużył do 46 dni, potem druga dawka i nie miałam @ prawie 3 miesiące najlepsze jest to, że badałam proga w 63dc wtedy i wskazywało że jestem po owu i @ jakoś przyszła do 2 tyg.
Miesiąc temu miałam już lepiej bo 36 dniowy i progesteron badałam, również potwierdziły owu. A w tym cyklu znów cyrki.
Badałam prolaktynę, lh, fsh, tarczycę itp z badań ok.o jaa to faktycznie niefajne