reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Wszystko możliwe , jutro jedziesz na monitoring? Zobaczysz jak twoje pęcherzyki rosną. U mnie kilka dużych a reszta malutka mam nadzieję że one urosną na tyle że będą się nadawały później. 🙈
tak przed wizyta mam krew estradiol progesteron itp. No zobaczymy jak te moje pecherzyki , mam ich niestety mnóstwo bo moje amh wynosi 7.71 wiec PCOS mam . 😕 mam nadzieje , ze wyznaczy datę punkcji i nie będę miała hiperki 😞

Cześć dziewczyny 😊

Kciuki za wasze pęcherzyki ✊✊ a mam pytanie ta stymulacja cyklu bardzo kosztowna?

Dziewczyny z 🤰 odpoczywajcie ile się da ❤️ i rośnijcie zdrowo 🥰

U nas w końcu jutro wizyta u androloga na 16:30 , moze się czegoś sensownego dowiemy 🙄 i od razu termin na wizytę razem umówimy...
U mnie dziś 37dc i @ dalej brak... Moje cykle od grudnia się trochę rozjechały a w tym cyklu to dopiero będzie jakaś rewolucja 😬 mam wrażenie, że dopiero owu mam jajnik mnie boli, mam wrażenie, że przeważnie na owu mi nie dobrze i w tym cyklu też odczuwam to dopiero teraz 😱 no armagedon 😅

Cześć dziewczyny 😊

Kciuki za wasze pęcherzyki ✊✊ a mam pytanie ta stymulacja cyklu bardzo kosztowna?

Dziewczyny z 🤰 odpoczywajcie ile się da ❤️ i rośnijcie zdrowo 🥰

U nas w końcu jutro wizyta u androloga na 16:30 , moze się czegoś sensownego dowiemy 🙄 i od razu termin na wizytę razem umówimy...
U mnie dziś 37dc i @ dalej brak... Moje cykle od grudnia się trochę rozjechały a w tym cyklu to dopiero będzie jakaś rewolucja 😬 mam wrażenie, że dopiero owu mam jajnik mnie boli, mam wrażenie, że przeważnie na owu mi nie dobrze i w tym cyklu też odczuwam to dopiero teraz 😱 no armagedon 😅
u każdego indywidualnie ja za zastrzyki dałam 260 zł
jak się czeka to tak właśnie jest ze się spóźnia 🥵 tez tak miałam w tym cyklu , brzuch i piersi bolały mega a okresu brak 😕 po 4 dniach przyszła

u każdego indywidualnie ja za zastrzyki dałam 260 zł
jak się czeka to tak właśnie jest ze się spóźnia 🥵 tez tak miałam w tym cyklu , brzuch i piersi bolały mega a okresu brak 😕 po 4 dniach przyszła
W sumie mi od grudnia coś się popsuło jak pierwszy raz zaszczepiłam się na covid, wtedy pierwszy raz cykl mi sie wydłużył do 46 dni, potem druga dawka i nie miałam @ prawie 3 miesiące 😱 najlepsze jest to, że badałam proga w 63dc wtedy i wskazywało że jestem po owu i @ jakoś przyszła do 2 tyg.
Miesiąc temu miałam już lepiej bo 36 dniowy i progesteron badałam, również potwierdziły owu. A w tym cyklu znów cyrki.

W sumie mi od grudnia coś się popsuło jak pierwszy raz zaszczepiłam się na covid, wtedy pierwszy raz cykl mi sie wydłużył do 46 dni, potem druga dawka i nie miałam @ prawie 3 miesiące 😱 najlepsze jest to, że badałam proga w 63dc wtedy i wskazywało że jestem po owu i @ jakoś przyszła do 2 tyg.
Miesiąc temu miałam już lepiej bo 36 dniowy i progesteron badałam, również potwierdziły owu. A w tym cyklu znów cyrki.
o jaa to faktycznie niefajne 😞

reklama
Do góry