Nadzieja1992
Fanka BB :)
No mam nadzieję że już na dniachSuper czyli już, już za chwilę punkcja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mam nadzieję że już na dniachSuper czyli już, już za chwilę punkcja
No mam nadzieję że już na dniach
A Wy z maluszkiem odpoczywacie ?No mam nadzieję że już na dniach
czyli jak ja w środę się dowiem mam monitoring narazie w trakcie stymulacji czuje się okej , ale boli mnie głowa od 3 dniNo mam nadzieję że już na dniach
czyli jak ja w środę się dowiem mam monitoring narazie w trakcie stymulacji czuje się okej , ale boli mnie głowa od 3 dni
Oj tak, odpoczywam, boję się że zalegnie w łóżku na dłuższy czas bo zmęczenie mnie w ciągu dnia dopada ratuje mnie tylko że z pieskiem muszę wychodzić na spacerkiA Wy z maluszkiem odpoczywacie ?
To odpoczywaj korzystaj jak organizm przyzwyczai się, że jest Was dwoje to może zmęczenie z czasem odejdzie dobrze że są te zwierzaki to chociaż spacer można zaliczyć u mnie pies dwa kotki rybki mam cały sklep zoologicznyOj tak, odpoczywam, boję się że zalegnie w łóżku na dłuższy czas bo zmęczenie mnie w ciągu dnia dopada ratuje mnie tylko że z pieskiem muszę wychodzić na spacerki
w sumie będzie drugi w 9dc pierwszy miałam w 2dc mnie tez bolą te z menopuru , od wczoraj biorę jeszcze rano cetrotide i ten spoko nawet igła dobrze wchodzi tylko zaczerwieniony plac się robi ale znika po paru minutachW środę masz pierwszy monitoring? Mój już trzeci mam dość tych dojazdów do kliniki. Ja się czuję dobrze pobolewają mnie jajniki nie znacząco , lewy wieczorami mocniej zaboli i nic poza tym się nie dzieje ale strasznie bolą mnie zastrzyki z menopuru tak boli szczypie że kazałam dzisiaj mężowi w połowie przestać na chwilę bo nie mogłam z bólu wytrzymać
ile dojeżdżasz km do kliniki ?W środę masz pierwszy monitoring? Mój już trzeci mam dość tych dojazdów do kliniki. Ja się czuję dobrze pobolewają mnie jajniki nie znacząco , lewy wieczorami mocniej zaboli i nic poza tym się nie dzieje ale strasznie bolą mnie zastrzyki z menopuru tak boli szczypie że kazałam dzisiaj mężowi w połowie przestać na chwilę bo nie mogłam z bólu wytrzymać
Uuuu to też masz wesoło ze zwierzakamiTo odpoczywaj korzystaj jak organizm przyzwyczai się, że jest Was dwoje to może zmęczenie z czasem odejdzie dobrze że są te zwierzaki to chociaż spacer można zaliczyć u mnie pies dwa kotki rybki mam cały sklep zoologiczny
Pamiętaj że na końcu tego cierpienia będzie cudowna nagrodaw sumie będzie drugi w 9dc pierwszy miałam w 2dc mnie tez bolą te z menopuru , od wczoraj biorę jeszcze rano cetrotide i ten spoko nawet igła dobrze wchodzi tylko zaczerwieniony plac się robi ale znika po paru minutach