reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Teraz znów kolejny stres do czwartku 😔
Ten stres nas szybko nie opuści, ja ciągle czuję niepokój...nie mogę doczekać się wizyty żeby usłyszeć że wszystko jest okej. Do 12 tygodnia mamy gwarantowany rollercoaster emocjonalny!
Jest pozytywna beta a w czwartek będzie piękny przyrost i ja to wiem 😘

Ten stres nas szybko nie opuści, ja ciągle czuję niepokój...nie mogę doczekać się wizyty żeby usłyszeć że wszystko jest okej. Do 12 tygodnia mamy gwarantowany rollercoaster emocjonalny!
Dziękuję za otuchę 😗
Ja już zaczęłam widzieć pierwsze siwe włosy na głowie a co dopiero dalej 🙈
Staram się trochę "uspokoić i wyciszyć" ale chyba się nie da 🙈

A robisz jeszcze kolejne bety (przyrosty)?
I czy masz już ustaloną wizytę? 🙂
Mi koordynatorka powiedziała że do osiągnięcia bety poziomu 1000 monitorujemy i wtedy umawiają na wizytę (ok 6 tyg ciąży) 🙈

A robisz jeszcze kolejne bety (przyrosty)?
I czy masz już ustaloną wizytę? 🙂
Mi koordynatorka powiedziała że do osiągnięcia bety poziomu 1000 monitorujemy i wtedy umawiają na wizytę (ok 6 tyg ciąży) 🙈
Mam ustaloną na 13 lipca przed wizytą będę robić betę i progesteron.
A jak z lekami jakie przyjmujesz ?

Mam ustaloną na 13 lipca przed wizytą będę robić betę i progesteron.
A jak z lekami jakie przyjmujesz ?
Lekarz podczas transferu wypisał mi rozpiskę leków w razie bety powyżej 5 i negatywnej.
A więc mam brać cały czas te leki które brałam od transferu czyli
-cyclogest 2 x 1tab
-prolutex 1 x 1 ampułka
-metypred 1 x 0,5 tabl - tutaj jedynie zmiana bo od transferu brałam 2 x, 0,5tabl

A Ty jakieś przyjmujesz?

reklama
Do góry