Katalinazed
Fanka BB :)
Hej, no a tu do 13 jeszcze daleko, niczym miesiącTeraz znów tydz stresu do wizyty ?
Też przyjmuje cylogest, neoparin i progesteron.
A ty dziś beta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, no a tu do 13 jeszcze daleko, niczym miesiącTeraz znów tydz stresu do wizyty ?
Hej byłam na becie, wynik z dziś to 76,6Hej, no a tu do 13 jeszcze daleko, niczym miesiąc
Też przyjmuje cylogest, neoparin i progesteron.
A ty dziś beta?
Hej byłam na becie, wynik z dziś to 76,6
Trochę martwi mnie że przyrost jest 197% ale same w sobie te wartościowe nie są duże
Koordynatorka kazała robić po 96h czyli w sobotę i wysłać wynik ale dziś nie wytrzymałam i tak dla swojej wiedzy poszłam dziś sprawdzić więc pójdę jeszcze w sobotę żeby wtedy wysłać wynik do lekarzaGratulacje!! Życzę teraz nudnej ciąży !
Super
Szczerze to nie mam pojęcia jaki wynik powinien byćMoje dzisiejsze nie wiem czy progesteron nie jest niski.
No najlepiej zapytać lekarza. Zdrówka życzę!Hej mam pytanie w przyszłym tygodniu powinnam zacząć stymulację 15 ale dopadło mnie jakieś choróbsko leki bez recepty nie pomagają czy mogę wziąć kilka tabletek antybiotyku żeby mnie całkowicie nie połamało do całej procedury? Jak pech, to pech