reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Moje dzisiejsze nie wiem czy progesteron nie jest niski.

Załączniki

• Screenshot_2022-07-08-11-58-05-168_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-07-08-11-58-05-168_com.android.chrome.jpg
    83,9 KB · Wyświetleń: 42
Hej mam pytanie w przyszłym tygodniu powinnam zacząć stymulację 15 ale dopadło mnie jakieś choróbsko leki bez recepty nie pomagają czy mogę wziąć kilka tabletek antybiotyku żeby mnie całkowicie nie połamało do całej procedury? 🤷 Jak pech, to pech

Hej ja osobiście zapytałabym lekarza /koordynatora, bo kojarzę że w ankiecie anestezjologicznej miałam pytania o antybiotyki itd ale to do punkcji, a jak to jest trochę wcześniej to nie mam pojęcia 🤔

reklama
Hej mam pytanie w przyszłym tygodniu powinnam zacząć stymulację 15 ale dopadło mnie jakieś choróbsko leki bez recepty nie pomagają czy mogę wziąć kilka tabletek antybiotyku żeby mnie całkowicie nie połamało do całej procedury? 🤷 Jak pech, to pech
No najlepiej zapytać lekarza. Zdrówka życzę!

Do góry