reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Hej :)
Coś tam dotarło 😆 Ale stres towarzyszy dalej, nie mogę doczekać się wizyty i USG żeby usłyszeć że wszystko jest w porządku. Wizytę mam 13lipca. A ty jak tam ?
My dziś wracamy z nad morza więc jutro idę na betę, stresuje się strasznie 😔 ta niepewność z jednej strony jest lepsza niż wiadomość o wyniku, bo mam złe przeczucia 😔
Do soboty byłam pozytywnie nastawiona, a od wczoraj mam jakiegoś takiego "dołka" i obawy że nic z tego nie wyszło 😔

My dziś wracamy z nad morza więc jutro idę na betę, stresuje się strasznie 😔 ta niepewność z jednej strony jest lepsza niż wiadomość o wyniku, bo mam złe przeczucia 😔
Do soboty byłam pozytywnie nastawiona, a od wczoraj mam jakiegoś takiego "dołka" i obawy że nic z tego nie wyszło 😔
Rozumiem Cię, tak samo miałam. Ale zobaczysz jutro wysoką betę i ja w to wierzę 😗
A potem wszystkie razem zrobimy sobie baby shower

Hej, ja przed swoja pozytywna beta przeplakalam cala noc i cały kolejny dzien, też mialam złe przeczucia i czułam sie , jakbym miala dostać zaraz okres. Okresu brak do dzisiaj😁
trzymam kciuki ❤️

reklama
Moja radość nie jest już tak duża jak w pierwszych sekundach kiedy trzymałam wynik😔 i chyba nie mam co się cieszyć za dużo 😔

Do góry