Podczas pierwszej ciąży udało się naturalnie?aha aha no u mnie inseminacja nie wchodzi w grę , bo przy pierwszej ciąży pozamacicznej usunęli mi jajowód
reklama
Deess.
Fanka BB :)
pierwsza ciąża poronienie samoistne , i 2 x ciąża pozamaciczna . także trochę mam za sobąPodczas pierwszej ciąży udało się naturalnie?
Deess.
ale tak , wszystkie przypadki naturalnie . invitro pierwszy razPodczas pierwszej ciąży udało się naturalnie?
Teraz wierzę że się uda za pierwszym razemale tak , wszystkie przypadki naturalnie . invitro pierwszy raz
Deess.
mam taka cicha nadzieje bo już opadam z siłTeraz wierzę że się uda za pierwszym razem
Myślę że limit niepowodzeń wyczerpałyśmy i teraz już pójdzie z górkimam taka cicha nadzieje bo już opadam z sił
Ja mam problem żeby zresetować trochę głowę, mam wrażenie że ciągle o tym myślę, jak bardzo chciałabym żeby się udało, jak będzie przebiegał ten cykl itp
Deess.
dokładnie limit wyczerpany , musi być dobrzeMyślę że limit niepowodzeń wyczerpałyśmy i teraz już pójdzie z górki
Ja mam problem żeby zresetować trochę głowę, mam wrażenie że ciągle o tym myślę, jak bardzo chciałabym żeby się udało, jak będzie przebiegał ten cykl itp
Wiem że to jutro, ale daj znać jak tam wszystko się toczy17.05 ma dzwonić to się dowiem co dalej . czy coś jeszcze trzeba na cito .
później ta kwalifikacyjna i się okaże
Deess.
daam a jak tam u Ciebie ?Wiem że to jutro, ale daj znać jak tam wszystko się toczy
reklama
Katalinazed
Cześć
Ja właśnie jadę do kliniki Gyncentrum Katowice na ustalenie planu stymulacji. (Protokół krótki) To jest pierwsze podejście do in vitro za nami sporo badań i jedna inseminacja.
Ja właśnie jadę do kliniki Gyncentrum Katowice na ustalenie planu stymulacji. (Protokół krótki) To jest pierwsze podejście do in vitro za nami sporo badań i jedna inseminacja.