Nadzieja1992
Fanka BB :)
A po co ten acard się bierze ?no i acard
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A po co ten acard się bierze ?no i acard
profilaktycznie , dużo osób bierze z tego co czytałam ale tez wykryto mutacje M2 haplotypu anxa5 u mnie , kazali brać to biorę może żeby zakrzepicy nie było czy cośA po co ten acard się bierze ?
Kurde mi jak zwykle nie kazaliprofilaktycznie , dużo osób bierze z tego co czytałam ale tez wykryto mutacje M2 haplotypu anxa5 u mnie , kazali brać to biorę może żeby zakrzepicy nie było czy coś
może tobie nie potrzebne mi przy mutacji zamiast heparyny mówiła ze acard wystarczy zobaczymyKurde mi jak zwykle nie kazali
Invimed PoznańA do jakich klinik chodzicie?
heejo właśnie czekam pod klinika i mnie już strach oblatujeHej Dziewczyny
Trzymam kciuki za dobre pęcherzyki
Miłego o spokojnego dnia
Hej czyli w piątek by może zapadnie już decyzja kiedy punkcja?hej laski , mam jeszcze brać menopur i cetrotide do piątku w piątek znowu monitoring, troszkę płynu mi się zebrało w macicy i nie wiadomo czy to stan zapalny czy co , endometrium ładne , pecherzyki za małe maja 1,6 wiec myszą podrosnąć . Oby płyn się bur powiększał bo nie zrobią transferu
jeśli zniknie płyn to takHej czyli w piątek by może zapadnie już decyzja kiedy punkcja?