reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Wy przetarłyście szlaki teraz My z @Deess. Idziemy w Wasze ślady nasza kolej chyba teraz My jesteśmy w kolejce po szczęście, jeszcze trochę i będziemy cieszyć się razem z Wami ❤️
oj tak już coraz bliżej , ale już jakieś czarne scenariusze krążą w mojej głowie i staram się je przeganiać ! musi być dobrze 💗

oj tak już coraz bliżej , ale już jakieś czarne scenariusze krążą w mojej głowie i staram się je przeganiać ! musi być dobrze 💗
Też mam milion myśli na minutę nie mogę się na niczym skupić 🤷 i wypatruję miesiączki od rana jak nienormalna objawy i bóle są a jeszcze cisza 🙄 zaczynam się denerwować że po duphastonie który kazał mi brać 10 dni przesunie mi się miesiączka... skończyłam brać tabletki w środę 😏.

Wiem co czujesz i myślisz, ja do samego początku stymulacji miałam złe i czarne myśli i nie potrafiłam myśleć pozytywnie 😔dopiero z każdym dniem po transferze zaczynałam powoli mieć nadzieję że może być dobrze i że się uda. Mi bardzo pomogło, że dwa dni po transferze wyjechaliśmy nad morze, tam nie miałam czasu myśleć czy się udało czy nie. Wróciliśmy z wakacji i akurat miałam iść sprawdzić bhcg. Więc czas oczekiwania minął mi szybko i bez czarnych myśli 🙂

Też mam milion myśli na minutę nie mogę się na niczym skupić 🤷 i wypatruję miesiączki od rana jak nienormalna objawy i bóle są a jeszcze cisza 🙄 zaczynam się denerwować że po duphastonie który kazał mi brać 10 dni przesunie mi się miesiączka... skończyłam brać tabletki w środę 😏.
Ja zawsze miałam regulowane co do dnia miesiączki, akurat gdy miałam zacząć stymulację, tak bardzo czekałam na @ że spóźniła mi się 5dni. Myślałam że mój mózg tego wszystkiego nie udźwignie. Podczas gotowania, w pracy, kąpiel, sny wszędzie i o każdej porze myślałam tylko o stymulacji i jak to będzie dalej 😔

reklama
Ja zawsze miałam regulowane co do dnia miesiączki, akurat gdy miałam zacząć stymulację, tak bardzo czekałam na @ że spóźniła mi się 5dni. Myślałam że mój mózg tego wszystkiego nie udźwignie. Podczas gotowania, w pracy, kąpiel, sny wszędzie i o każdej porze myślałam tylko o stymulacji i jak to będzie dalej 😔
Czyli patrzę to całkiem normalne zachowanie, bo już się zaczynałam o siebie martwić 🙄 mój mąż to jakby go nie dotyczyło 😁 funkcjonuję normalnie bez żadnych stresów oczywiście pilnował mnie żebym nie przeoczyła żadnego leku podtrzymuje na duchu. On tak czeka na upragnione dziecko, że nie bierze pod uwagę innej opcji jak wysokiej bety , moja oaza spokoju jest bardziej jak pewny powodzenia. Zazdroszczę mu tych pozytywnych myśli i spokoju.

Do góry