reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Cześć :)
No też się ostatnio zastanawiałam, na kto pomnik vitro tam dużo dziewczyn pisze, ale ciężko mi nadrabiać więc za bardzo się nie wychylam 😅

Rano idę na test obciążenia glukozą 🙄 mam złe doświadczenia i się trochę stresuje 😬
wez sobie cytrynę i wciśnij lepsze jest :)

reklama
Cześć! U mnie stres na maxa, bo jestem w trakcie stymulacji, a oboje mieliśmy kontakt z osobą chorą na covid...no i tak sobie żyjemy w zawieszeniu... bo teraz nie wiem, czy przypadkiem nie będzie trzeba wszystkiego odwołać...Czekam na zrobienie testu.
o jaaaa ... mam nadzieje , ze was to ominie . a jak się czujesz ogólnie przy stymulacji ?

o jaaaa ... mam nadzieje , ze was to ominie . a jak się czujesz ogólnie przy stymulacji ?
W ogóle jej nie czuję... wciąż uważam, że mam jej za mało 😛. Miałam jeden dzień z lekkimi zawrotami głowy i obrzękiem nóg, ale to było jeszcze przy estrogenach, nie zastrzykach.
Co nie znaczy, że mam ochotę to powtarzać przez covid...

W ogóle jej nie czuję... wciąż uważam, że mam jej za mało 😛. Miałam jeden dzień z lekkimi zawrotami głowy i obrzękiem nóg, ale to było jeszcze przy estrogenach, nie zastrzykach.
Co nie znaczy, że mam ochotę to powtarzać przez covid...
mnie pod koniec już jajniki bolały , i ten jeden zastrzyk tak szczypał na noc co go brałam , ale dało się przeżyć
wierze , nikt nie chce tego dziadostwa ja tez 2 razy przechodziłam 🤦🏼‍♀️ raz kontakt a raz chwyciło najpierw męża później mnie i leżałam jak kłoda 40 stopni gorączka i spałam całe dnie

Jestem po wizycie , czekam na @ od 2dc estrofem dopochwowo , później miedzy 12-14 dc umówić się na kontrole endometrium i podpisujemy zgodę na mrozaczka . Wspomniałam o mutacji M2 haplotypu ANxa5 i mówiła , ze od transferu dostanę heparynę

Cześć Dziewczyny 😊 u nas wszystko okej no w niedzielę był mały incydent bo zemdlałam w kościele 🙈🙈 ale ogólnie spoko. Teraz z niecierpliwością czekam na jutrzejsze badanie prenatalne 😌 po tym badaniu to chyba powoli można coś już ruszyć z wyprawka. Jak myślicie nie za wcześnie ?

Cześć Dziewczyny 😊 u nas wszystko okej no w niedzielę był mały incydent bo zemdlałam w kościele 🙈🙈 ale ogólnie spoko. Teraz z niecierpliwością czekam na jutrzejsze badanie prenatalne 😌 po tym badaniu to chyba powoli można coś już ruszyć z wyprawka. Jak myślicie nie za wcześnie ?
każdy robi wyprawkę kiedy chce tak naprawdę :) jeden wcześniej drugi przy końcówce myśle , ze to sprawa indywidualna :) masz ochotę już to rób pomału ☺️
a co powodem zemdlenia ?

wez sobie cytrynę i wciśnij lepsze jest :)
Kupiłam o smaku cytrynowym i przeżyłam 😅 teraz czekam na wyniki.
Na USG piersi też dziś byłam i wszystko jest ok 😊
Biorę jeszcze 5 dni duphaston z dzisiaj włącznie i czekam na @ mam nadzieję, że ładnie się pojawi po odstawieniu i mam się zapisać od razu po @ na wizytę. Ale we wrześniu na bank jeszcze będą jakieś badania a od października mam nadzieję, że zaczniemy stymulację. 😍

Ja przy synu zaczęłam od 20 TC jak potwierdziła smi się płeć na 100% 😁 powoli sobie kompletowałam wszystko.

reklama
Jestem po wizycie , czekam na @ od 2dc estrofem dopochwowo , później miedzy 12-14 dc umówić się na kontrole endometrium i podpisujemy zgodę na mrozaczka . Wspomniałam o mutacji M2 haplotypu ANxa5 i mówiła , ze od transferu dostanę heparynę
Super 😍 wrzesień należy do ciebie ! 😁

A Nadziejka jak sytuacja?

Do góry