reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Cześć :)
No też się ostatnio zastanawiałam, na kto pomnik vitro tam dużo dziewczyn pisze, ale ciężko mi nadrabiać więc za bardzo się nie wychylam 😅

Rano idę na test obciążenia glukozą 🙄 mam złe doświadczenia i się trochę stresuje 😬
wez sobie cytrynę i wciśnij lepsze jest :)

reklama
Cześć! U mnie stres na maxa, bo jestem w trakcie stymulacji, a oboje mieliśmy kontakt z osobą chorą na covid...no i tak sobie żyjemy w zawieszeniu... bo teraz nie wiem, czy przypadkiem nie będzie trzeba wszystkiego odwołać...Czekam na zrobienie testu.
o jaaaa ... mam nadzieje , ze was to ominie . a jak się czujesz ogólnie przy stymulacji ?

o jaaaa ... mam nadzieje , ze was to ominie . a jak się czujesz ogólnie przy stymulacji ?
W ogóle jej nie czuję... wciąż uważam, że mam jej za mało 😛. Miałam jeden dzień z lekkimi zawrotami głowy i obrzękiem nóg, ale to było jeszcze przy estrogenach, nie zastrzykach.
Co nie znaczy, że mam ochotę to powtarzać przez covid...

W ogóle jej nie czuję... wciąż uważam, że mam jej za mało 😛. Miałam jeden dzień z lekkimi zawrotami głowy i obrzękiem nóg, ale to było jeszcze przy estrogenach, nie zastrzykach.
Co nie znaczy, że mam ochotę to powtarzać przez covid...
mnie pod koniec już jajniki bolały , i ten jeden zastrzyk tak szczypał na noc co go brałam , ale dało się przeżyć
wierze , nikt nie chce tego dziadostwa ja tez 2 razy przechodziłam 🤦🏼‍♀️ raz kontakt a raz chwyciło najpierw męża później mnie i leżałam jak kłoda 40 stopni gorączka i spałam całe dnie

Jestem po wizycie , czekam na @ od 2dc estrofem dopochwowo , później miedzy 12-14 dc umówić się na kontrole endometrium i podpisujemy zgodę na mrozaczka . Wspomniałam o mutacji M2 haplotypu ANxa5 i mówiła , ze od transferu dostanę heparynę

Cześć Dziewczyny 😊 u nas wszystko okej no w niedzielę był mały incydent bo zemdlałam w kościele 🙈🙈 ale ogólnie spoko. Teraz z niecierpliwością czekam na jutrzejsze badanie prenatalne 😌 po tym badaniu to chyba powoli można coś już ruszyć z wyprawka. Jak myślicie nie za wcześnie ?

Cześć Dziewczyny 😊 u nas wszystko okej no w niedzielę był mały incydent bo zemdlałam w kościele 🙈🙈 ale ogólnie spoko. Teraz z niecierpliwością czekam na jutrzejsze badanie prenatalne 😌 po tym badaniu to chyba powoli można coś już ruszyć z wyprawka. Jak myślicie nie za wcześnie ?
każdy robi wyprawkę kiedy chce tak naprawdę :) jeden wcześniej drugi przy końcówce myśle , ze to sprawa indywidualna :) masz ochotę już to rób pomału ☺️
a co powodem zemdlenia ?

wez sobie cytrynę i wciśnij lepsze jest :)
Kupiłam o smaku cytrynowym i przeżyłam 😅 teraz czekam na wyniki.
Na USG piersi też dziś byłam i wszystko jest ok 😊
Biorę jeszcze 5 dni duphaston z dzisiaj włącznie i czekam na @ mam nadzieję, że ładnie się pojawi po odstawieniu i mam się zapisać od razu po @ na wizytę. Ale we wrześniu na bank jeszcze będą jakieś badania a od października mam nadzieję, że zaczniemy stymulację. 😍

Ja przy synu zaczęłam od 20 TC jak potwierdziła smi się płeć na 100% 😁 powoli sobie kompletowałam wszystko.

reklama
Jestem po wizycie , czekam na @ od 2dc estrofem dopochwowo , później miedzy 12-14 dc umówić się na kontrole endometrium i podpisujemy zgodę na mrozaczka . Wspomniałam o mutacji M2 haplotypu ANxa5 i mówiła , ze od transferu dostanę heparynę
Super 😍 wrzesień należy do ciebie ! 😁

A Nadziejka jak sytuacja?

Do góry