reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Ja bym chciała żeby wgl doszło do etapu punkcji to że transfer byłby przełożony to już mi wszystko jedno , ale on mówi zobaczymy jak będzie Pani się teraz stymulowała w ostateczności będzie trzeba przerwać procedurę ale myślę że ruszy..😔
nie poddawaj się i nie załamuj w ostateczności można zmienić lekarza lub klinikę , nie wszystko jest przesadzone, ja wiem , ze będzie dobrze tyle , ze lekarze coś kręcą nie tak jak powinni przy tym dają ci jeszcze więcej stresu a to wcale nie jest tobie teraz potrzebne

Ja bym zmieniła lekarza, lekarz powinien budzić zaufanie.
Spokojnie odpowiadać na pytania i tłumaczyć dlaczego postępuje tak a nie inaczej.

nie poddawaj się i nie załamuj w ostateczności można zmienić lekarza lub klinikę , nie wszystko jest przesadzone, ja wiem , ze będzie dobrze tyle , ze lekarze coś kręcą nie tak jak powinni przy tym dają ci jeszcze więcej stresu a to wcale nie jest tobie teraz potrzebne
Denerwuje mnie to że skoro słabo reaguje na stymulację to dlaczego nie zwiększa zastrzyków chociaż na trochę a później można wrócić do tej dawki. Zepsuli mi tamtą stymulację nie podwyższając dawek i patrzę że wcale się do tego nie przyznają i dalej w to samo brną jeszcze nerwy bo On wie co robi i mam siedzieć cicho.

Denerwuje mnie to że skoro słabo reaguje na stymulację to dlaczego nie zwiększa zastrzyków chociaż na trochę a później można wrócić do tej dawki. Zepsuli mi tamtą stymulację nie podwyższając dawek i patrzę że wcale się do tego nie przyznają i dalej w to samo brną jeszcze nerwy bo On wie co robi i mam siedzieć cicho.
masz szanse zmienić lekarza ??

reklama
Do góry