reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

ahaa , ale najważniejsze , ze rosną wiec jest postęp 😘 ja estradiol miałam ponad 2000 🤔
Tak zaczęły nowe więc tak jakby rozpoczęli stymulację od nowa żeby nie stracić cyklu. One musiały ruszyć w weekend jak monitoringu nie miałam po zwiększonej dawce zastrzyków . W środę lekarz kazał zapisać do niego i teraz ciągle będę u niego bo one spieprzyły bo wcześniej nie zwiększyły dawek zastrzyków

reklama
Tak zaczęły nowe więc tak jakby rozpoczęli stymulację od nowa żeby nie stracić cyklu. One musiały ruszyć w weekend jak monitoringu nie miałam po zwiększonej dawce zastrzyków . W środę lekarz kazał zapisać do niego i teraz ciągle będę u niego bo one spieprzyły bo wcześniej nie zwiększyły dawek zastrzyków
ci lekarze... 🤔🤬

Zła byłam dzisiaj mówię do niej to skoro nie rosły na mniejszych dawkach to trzeba dzisiaj zwiększyć ona że nie zostaje po 100 każdego że przez weekend na tych dawkach ruszyły i mówi szef na monitorowaniu stwierdzi czy zwiększyć uczy zostawić te same
ja miałam już po pierwszym monitoringu menopur 225, i cetrotide rano

A Ja mam Menopur 100 i ovelap w penie 100 z 37.5 . Cetrotide miałam sobota niedziela i dzisiaj bo one są na zatrzymanie rośnięcia a że mi długo nie rosły to długo nie miałam go włączonego
Widzisz gdyby mnie przyjmował mój lekarz prowadzący to większył by dawno a Ja od czerwca go nie widziałam a tamte się do niczego nie nadają widzę zrobiły przegląd i odsyłały do domu i to one spieprzyły mi 14 dni stymulacji

Widzisz gdyby mnie przyjmował mój lekarz prowadzący to większył by dawno a Ja od czerwca go nie widziałam a tamte się do niczego nie nadają widzę zrobiły przegląd i odsyłały do domu i to one spieprzyły mi 14 dni stymulacji
to jest okropne serio , nie dość , ze przezywasz swoje i faszerujesz hormonami to jeszcze to spierdaczą 😠 jestem z tobą całym ❤️
jak przejął cię już odpowiedni lekarz to pójdzie z górki , on zna się na rzeczy i już będzie wiedział co robić żeby było jak trzeba ✊🏻

to jest okropne serio , nie dość , ze przezywasz swoje i faszerujesz hormonami to jeszcze to spierdaczą 😠 jestem z tobą całym ❤️
jak przejął cię już odpowiedni lekarz to pójdzie z górki , on zna się na rzeczy i już będzie wiedział co robić żeby było jak trzeba ✊🏻
Mam nadzieję że teraz przebiegnie szybko stymulacja i będę ładnie pęcherzyki rosły. W środę zobaczę na monitoringu co się dzieje 😉 mój lekarz nie zwątpił w moje pęcherzyki i nie chciał żebym straciła cykl i pieniądze 😉

reklama
Mam nadzieję że teraz przebiegnie szybko stymulacja i będę ładnie pęcherzyki rosły. W środę zobaczę na monitoringu co się dzieje 😉 mój lekarz nie zwątpił w moje pęcherzyki i nie chciał żebym straciła cykl i pieniądze 😉

A u Ciebie jak tam się czujesz po punkcji? Telefon w poniedziałek z informacją ile zapłodniło się komórek tak ? A co z transferem kiedy będzie ? Dlaczego odroczyli u mnie mówiła że może ale nic pewnego że będzie przełożony przez progesteron za duży.

Do góry