Myślę, że tak, będą najwyżej na "później".Kurczę a ciemne kolory ubrań dla Wioli mogą być? Bo z czarnymi ciężko :-(
reklama
Joanna73
uzależniona od BB
ciemne moga byc granatowe ciemnoszare brązowe chyba też z góry dziekuje byle nie krzykliwe kolory ;-)
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
ciemne moga byc granatowe ciemnoszare brązowe chyba też z góry dziekuje byle nie krzykliwe kolory ;-)
Ok Wioluś nie ma sprawy. Pogadam po pytam i załatwię. Jak będę wysyłała paczkę, to dam Ci znać
Dziewczyny potrzebny jest moderator pomocniczy dla mnie.
As76 niestety nie ma czasu ( nie odpowiada na moje PW ) a jeden moderator tutaj nie wystarczy.
Do jutra, do północy czekam na zgłoszenia na priv. Możecie też kogoś typować. Nie uwzględniam zgłoszeń od nowych dziewczyn. Tak więc ważny jest staż na "Mamach będących w domu" , nie ogólnie na BB.
W poniedziałek ogłoszę listę chętnych i zrobimy głosowanie.
As76 niestety nie ma czasu ( nie odpowiada na moje PW ) a jeden moderator tutaj nie wystarczy.
Do jutra, do północy czekam na zgłoszenia na priv. Możecie też kogoś typować. Nie uwzględniam zgłoszeń od nowych dziewczyn. Tak więc ważny jest staż na "Mamach będących w domu" , nie ogólnie na BB.
W poniedziałek ogłoszę listę chętnych i zrobimy głosowanie.
Od dziś do następnego poniedziałku możecie oddawać swoje głosy na jedną osobę , która zgłosiła się do roli moderatora.
Głosować mogą wszystkie dziewczyny udzielające się tylko na "Mamach będących w domu". Inne głosy nie będę brała pod uwagę.
Po zagłosowaniu proszę o wpis w komentarzu typu "zagłosowane" .
W następnym tygodniu , o tej porze ukażą się wyniki głosowania.
Proszę o przemyślane głosy .
Niech moderatorem zostanie ktoś, do kogo mamy pełne zaufanie.
Głosować mogą wszystkie dziewczyny udzielające się tylko na "Mamach będących w domu". Inne głosy nie będę brała pod uwagę.
Po zagłosowaniu proszę o wpis w komentarzu typu "zagłosowane" .
W następnym tygodniu , o tej porze ukażą się wyniki głosowania.
Proszę o przemyślane głosy .
Niech moderatorem zostanie ktoś, do kogo mamy pełne zaufanie.
Ostatnia edycja:
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Za głosowane <kurczę wcale nie widać na kogo >
aguska2017
Fanka BB :)
Głosik oddany:-)
reklama
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Poszło!