reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
cześć kobiety.

temat wątku mnie zaciekawił, chociaż na pod-forum "mamy będące w domu" nie zaglądam..
może mogłaby któraś z Was napisać, co się przydarzyło Wioli?
myślę, że taka informacja pomogłaby również innym osobom które są zainteresowane pomocą.

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Spory pomiędzy sobą roztrząsajcie na PW. ;-)

Joanna nie ma konta, a z konta męża nie może korzystać.:no:
W tej chwili jest w trakcie załatwiania zasiłku pogrzebowego.
Ciężko jej się otrząsnąć , po tym co ją spotkało.:-(
Cierpi nie tylko ona , ale i dzieci.:-(

Spory pomiędzy sobą roztrząsajcie na PW. ;-)

Joanna nie ma konta, a z konta męża nie może korzystać.:no:
W tej chwili jest w trakcie załatwiania zasiłku pogrzebowego.
Ciężko jej się otrząsnąć , po tym co ją spotkało.:-(
Cierpi nie tylko ona , ale i dzieci.:-(
Jakie to straszne, dziewczyny to moze zróby zrzute na czyjejs konto i ta osoba zakupi chociaz cos dla dzieci???

Pozwoliłam sobie zacytować.
Może ktoś ma w rozmiarze Joanny czarne ubrania?

Joanna73 pisze:
nie będe korzystac z konta męża czekam na pieniązki z PZU bo tym ureguluje kredyt i musze zamknąc konto męża ,porozmawiam z siostrą czy ona ma konto moze na jej wiem tez ze w srode po świtęch ma byc decyzja odnosnie świadczenia rodzinnego i MOPR zakłada konto bezpłatne bo nie wypłacaja przekazem moze na to konto moga wpływac inne wplaty musze zapytac Kochane kobitki zbliżaja sie świeta prosze Was na razie nie myslcie o wysyłaniu pienązków do mnie Wy też przeciez macie dzieciaki będziemy o tym rozmawiac po świetach ja i tak jakos te świeta spędze w pierwszy dzien zapraszałmnie najstarszy brat do siebie a w drugi dzień świat teściowa na obiad na razie to tez pomalu kompletuje czarne ubrania przydalyby mi sie czarne spodnie dresowe ,i takie rybaczki za kolano i nie mam kurtki czarnej dostałam tylko swetry i spódnice ja mam 2 bluzki z krótkim i jedna z długim rękawem nie chce tez miec tego duzo tak na zmiane do pracy

spodnie : w pasie mam na razie 84 (pewnie jeszzcze zlecę z wagi ) w biodrach 98 (takie rybaczki i dresowe bawełniane )
bluzki z dłuzszym rękawem :w biuście 100 cm ( itu jest pies pogrzebany ze rozmiar 42-44 zapina mi sie tylko na dole a na biuscie nie ) a nieduża jestem 156 cm wzrostu

Dzieci maja ubrania bo nawet Tomaszek ostatnio dostał od kolezanki z pracy sporo rzeczy dla dzieci
Taka jestem niewymiarowa ja ZAPŁACĘ a O KONCIE TO TAK JAK PISALAM MOZE SIOSTRA MA to mi udostępni

Koleżanki się spytam o te ciuszki, bo też jest większą kobitka. Dam znać co dziś załatwię dla Joasi. Jak już będę wiedziała, to powiecie mi gdzie mam paczkę wysłać?

reklama
Do góry