reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
cześć kobiety.

temat wątku mnie zaciekawił, chociaż na pod-forum "mamy będące w domu" nie zaglądam..
może mogłaby któraś z Was napisać, co się przydarzyło Wioli?
myślę, że taka informacja pomogłaby również innym osobom które są zainteresowane pomocą.

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Spory pomiędzy sobą roztrząsajcie na PW. ;-)

Joanna nie ma konta, a z konta męża nie może korzystać.:no:
W tej chwili jest w trakcie załatwiania zasiłku pogrzebowego.
Ciężko jej się otrząsnąć , po tym co ją spotkało.:-(
Cierpi nie tylko ona , ale i dzieci.:-(

Spory pomiędzy sobą roztrząsajcie na PW. ;-)

Joanna nie ma konta, a z konta męża nie może korzystać.:no:
W tej chwili jest w trakcie załatwiania zasiłku pogrzebowego.
Ciężko jej się otrząsnąć , po tym co ją spotkało.:-(
Cierpi nie tylko ona , ale i dzieci.:-(
Jakie to straszne, dziewczyny to moze zróby zrzute na czyjejs konto i ta osoba zakupi chociaz cos dla dzieci???

Pozwoliłam sobie zacytować.
Może ktoś ma w rozmiarze Joanny czarne ubrania?

Joanna73 pisze:
nie będe korzystac z konta męża czekam na pieniązki z PZU bo tym ureguluje kredyt i musze zamknąc konto męża ,porozmawiam z siostrą czy ona ma konto moze na jej wiem tez ze w srode po świtęch ma byc decyzja odnosnie świadczenia rodzinnego i MOPR zakłada konto bezpłatne bo nie wypłacaja przekazem moze na to konto moga wpływac inne wplaty musze zapytac Kochane kobitki zbliżaja sie świeta prosze Was na razie nie myslcie o wysyłaniu pienązków do mnie Wy też przeciez macie dzieciaki będziemy o tym rozmawiac po świetach ja i tak jakos te świeta spędze w pierwszy dzien zapraszałmnie najstarszy brat do siebie a w drugi dzień świat teściowa na obiad na razie to tez pomalu kompletuje czarne ubrania przydalyby mi sie czarne spodnie dresowe ,i takie rybaczki za kolano i nie mam kurtki czarnej dostałam tylko swetry i spódnice ja mam 2 bluzki z krótkim i jedna z długim rękawem nie chce tez miec tego duzo tak na zmiane do pracy

spodnie : w pasie mam na razie 84 (pewnie jeszzcze zlecę z wagi ) w biodrach 98 (takie rybaczki i dresowe bawełniane )
bluzki z dłuzszym rękawem :w biuście 100 cm ( itu jest pies pogrzebany ze rozmiar 42-44 zapina mi sie tylko na dole a na biuscie nie ) a nieduża jestem 156 cm wzrostu

Dzieci maja ubrania bo nawet Tomaszek ostatnio dostał od kolezanki z pracy sporo rzeczy dla dzieci
Taka jestem niewymiarowa ja ZAPŁACĘ a O KONCIE TO TAK JAK PISALAM MOZE SIOSTRA MA to mi udostępni

Koleżanki się spytam o te ciuszki, bo też jest większą kobitka. Dam znać co dziś załatwię dla Joasi. Jak już będę wiedziała, to powiecie mi gdzie mam paczkę wysłać?

reklama
Do góry