Ja tak samo, ale oczywiście jeśli chodzi o WIĘKSZE porządki, to niestety ale potrzeba pomocnej dłoni, w postaci koleżanki, męża, bądź babci która by poszła z małym na spacerek, chociaż na godzinkę ;-);-);-);-)Nie mogłabym trzepać kurzu w pomieszczeniu w ,którym jest dziecko sorki :-(
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
klik klik
Witam jestem mamą Adriana i Kasi. Wraz z mężem stworzyliśmy dla Naszych Dzieci oraz Wszystkich Dzieci stronkę: Kolorowanki i malowanki dla dzieci . Udało się nam to dzięki Naszym znajomym oraz mojemu mężowi którzy trochę znają się na informatyce, a pomysł narodził się gdyż miałam już dość szukania kolorowanek do kolorowania w internecie i tak to się zaczęło po długimmmm męczeniu męża Ostanio udało nam się zorganizować konkurs, z funduszy pozyskanych z reklam na stronie, założyliśmy klub na Naszej Klasie tam też organizujemy jakieś konkursy, z nagrodami, chcemy w niedługim czasie zorganizować następny dla dzieci. Na stronie Znajdują się kolorowanki podzielonych na odpowiednie kategorie: Disney, Barbie, postacie z bajek, budowle, samochody, samoloty, statki, krajobrazy i wiele wiele innych. Można też porysować, malować oraz poukładać puzzle które są również podzielone na odpowiednie kategorie strona jest warta uwagi Polecam tą stronę dla wszystkich mam dbających o swoje Pociechy jest to naprawdę bezpieczna strona dla naszych dzieci. Jak mogłam komuś pomóc to się strasznie ciesze. W niedługim czasie jak będziemy mieli troszkę czasu to powstanie dział z kolorowankami oraz zabawami do pobrania oraz do druku. Proszę o miłe komentarze i wyrozumiałość gdyż nie jesteśmy profesionalistami w tworzeniu stron a dzięki znajomym i naszych wspólnych wysiłków powstała ta stronka Pozdrawiam
Bardzo fajna ta Wasza stronka moja córeczka jest strasznie zadowolona gdy pokazałam jej tą stronkę Pozdrawiam Was Serdecznie. Tak trzymać!!!
reklama
Witam dziewczyny :-)
Nie znam tu już pewnie nikogo, ale może macie ochotę na zabawę? ;-)
Nie od dziś wiadomo, że interesuję się tym jak się ubrać żeby wyglądać lepiej. Zrobienie tego testu zajęło mi chwilkę...miłej zabawy
Jak dobrze wyglądać na plaży - FunTest
ps. w niektórych pytaniach jest więcej niż jedna dobra odpowiedź. Maxymalnie można zdobyć 130 pkt..minimalnie..0 pkt ;-) Po zakończeniu testu dostaniecie odpowiedzi na @ dlatego podajcie prawidłowe adresy @
27 maja zakończyłam test, gratuluje dobrych wyników a gorsze niech będą motywacją do podszkolenia się w tym temacie pozdrawiam
Nie znam tu już pewnie nikogo, ale może macie ochotę na zabawę? ;-)
Nie od dziś wiadomo, że interesuję się tym jak się ubrać żeby wyglądać lepiej. Zrobienie tego testu zajęło mi chwilkę...miłej zabawy
Jak dobrze wyglądać na plaży - FunTest
ps. w niektórych pytaniach jest więcej niż jedna dobra odpowiedź. Maxymalnie można zdobyć 130 pkt..minimalnie..0 pkt ;-) Po zakończeniu testu dostaniecie odpowiedzi na @ dlatego podajcie prawidłowe adresy @
27 maja zakończyłam test, gratuluje dobrych wyników a gorsze niech będą motywacją do podszkolenia się w tym temacie pozdrawiam
Ostatnia edycja: