reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cześć,
Znalazłam super strone z której sama kożystam, po zalogowaniu sie na niej oraz na forum zdobywasz punkty po przez wypisanie ankiety lub uczestnictwo na forum (wstawianie zdjęć) bądz udział w quizachczy konkursach. Punkty wymieniasz na słodycze które przysylają ci pocztą. Super sprawa.
Ja po dwóch dniach mam 200 punktów a po 1000 możesz już zamówić paczke
Posyłam Ci link do rejestracji, wystarczy że wpiszesz maila i dalej swoje dane.
W razie pytań podpowiem co i jak.
Pozdrawiam.
A to jest ten link: www.FreeSweetSite.pl

Tytuł trochę z przekąsem oczywiście, ponieważ jestem zadowolona ze swojego życia.
Chodzi mi tylko o to jak Wy radzicie sobie w domu z obowiązkami.
Uwielbiam porządek i kiedyś (jeszcze nie tak dawno) miałam "wylizane" mieszkanie a teraz sprzątam byle jak ,Źle się z tym czuję bo generalnie powinno być odwrotnie ale do południa mały śpi jak zając pod miedzą więc za co bym się nie zabrała to 10 razy mi przerywa.O "sprzedaniu" go nie ma mowy bo karmię piersią więc nici z mycia okien,prania firan (gdzie zbiera się kurz),balkony od września nie sprzątanie.
I ta świadomość tego mnie przygniata.

Bartek ma rok...
Jakoś zawsze umiałam pogodzić zajmowanie się dzieckiem ze sprzątaniem.
Teraz będę multimamą, mam nadzieję, że sobie w dalszym ciągu będę sobie radzić.

Może po prostu połóż dziecko na leżaczku, niech widzi co robisz, zabieraj go do pomieszczeń, w których musisz sprzątać.
Przecież może na Ciebie patrzeć, jeśli jest starsze to daj zabawkę do rączek albo flipsa :-):-):-)

:-) Nie no w takim sprzątaniu świetnie sobie daję radę ja mówię o takim dokładnym,mycie okien,firan itp.itd.To co w zasięgu oczu :tak: jest ok ale ja mam na myśli to co wyżej i głębiej.
Nie mogłabym trzepać kurzu w pomieszczeniu w ,którym jest dziecko sorki :-(
No nic trzeba bedzie małego sprzedać za jakiś czas i zabrać się do roboty.

Tak sobie myślę ,że mogłybyśmy wymienić się znanymi nam miejscami gdzie można pójść razem z dzieckiem jakieś fajne place zabaw, parki lub kawiarnie dla mam z dziećmi podobno powstają teraz w różnych miastach gdzie mamy mogą porozmawiać a pociechy pohasać z rówieśnikami
fotki mile widziane :-)

na początek takie pytanie czy ktoś zna takie miejsca w Warszawie?

https://www.babyboom.pl/forum/[url=....suwaczek.pl/cache/c9742417d5.png[/img][/url]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry