reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
A z moich,to tak zamiast czajnika elektrycznego mam zwykły-koszt zuzycia pradu sie zmniejszył....
a wode gotuje tyle ile potrzeba,,nie cąły czajnik(jak to moja siora robi)...
Zarowki mam energooszczedne-zamist zwykłych...
Swiatla zamiast duze na caly pokoj,lampka mala z 25 wat a nie z 60 czy 100wat...
Pralki nie wlaczam jesli mam 1 czy 2 3 rzeczy...piore recznie....

reklama
Cześć Ewcia81 :-)naprawde super rady o nie których wiedziałam, ale w kryzysie warto sobie przypomnieć i zacząć stosować:tak:.Jeśli znasz ich więcej to pisz bedziesz moją skarbnicą wiedzy i ratunkiem na kryzys.pozdrawiam ;-)

Załączniki

• DSC00162.jpg
    DSC00162.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00133.jpg
    DSC00133.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 28
Chciałam się dowiedzieć co się dzieje dziś z BB,nie można wysyłać postów,są jakieś błędy,np napisałąm długą wypowiedź a pokazuje mi że wypowiedź musi byc na więcej niż 3 znaki,przecież to smieszne.Pisze się jedno wpisuje drugie.I tak jest przez cały dzień.Chciałbym się dowiedzieć jak długomto będzie trwać.Na pewno jest tak na -mamy siedzące w domu,nie wiem jak jest gdzie indziej.

Ja chyba zacznę bardziej oszczędzać wodę, bo do tej pory to jakoś tak się lało i lało.
No i monitor komputera też będę wyłączać częściej, bo zdarza się, że chodzi bezproduktywnie nawet godzinę. Na szczęście mam nawyk wyłączania wszystkich urządzeń z zasilania jak z nich nie korzystam i gaszenia światła.
Ostatnio zaczęłam też kupować ryż i kaszę w dużych opakowaniach, a nie jak do tej pory w torebkach .

reklama
Do góry