reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mam wizyte w srode u Polskiej doktorki to z nia o tym pogadam,to ze mam bnole brzucha i twardy brzuch to u mnie chyba norma-nie wiem zreszta ale poki co nie mam regularnych skurczy,cos tam poczuje ale to nie to.
Na nastepna srode mam kolejna wizyte w szpitalu mam nadzieje ze dotrwam

reklama
U mnie tak wyglądał właśnie czop tylko że mi odszedł po odstawieniu fenoterolu i na drugi dzień witaj Nikusiu na świecie.Ale u każdej jest inaczej faktem jest że może poród się zacząć w ciągu dwóch tygodni.

Sara ty to faktycznie możesz się już rozpakować a jesteś gotowa do tego cudownego dnia zanim ja będę trzymać małego to połowa z was się już rozpakuje ale nic i na mnie przyjdzie czas tak jak na każą z nas.

Ewelcia to co opisalas to raczej upławy. Ja tez mam teram wieksze i tak wygladaja.

kasiulka ale Twój czop wyglądał na przezroczysty, czy taki jak pisze modroklejka że lekko brązowawy?

a mnie znowu coś podbrzusze pobolewa, teraz trochę mniej po kąpieli ale koło lewego jajnika okropnie:-( wzięłam nospę i czekam.. mam nadzieje ze przejdzie.

Kasiulka to ja pewnie będę miała podobnie jak Ty, bo też mam termin dopiero na koniec marca. Ale marzec pewnie szybko nam minie jak codziennie będziemy czytać opisy porodów kolejnych mamusiek ;-).

reklama
Ja też "marcowa końcówka":tak: Nie mogę się już doczekać...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry