reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oooo i nasza Trudzia znow w szpitalu!!!
Trzymam kciuki za Ciebie i za mala,moze jeszcze malutka zechce posiedziec troszke dluzej w Twoim brzuszku.

reklama
Truda, dołączam do trzymających kciuki:tak::tak::tak: Życzę wszystkiego najlepszego Tobie i malutkiej, będzie dobrze!!!

no kurcze truda, żeby się teraz nie rozpakowała jeszcze troszkę...:-D
trzymam kciuki :-)
i nie słuchaj tej baby co się drze obok :-p

dosałam dzis kojelnego smsa od trudy-kazała pozdrowic wszystkie ciotki i napisała ze mała wazy 2800 i jest rozwinieta jak w 38 tyg..skurczy narazie nie ma ale dostaje antybiotyki bo ma podwyzszone leukocyty

Pozdrowienia dla szpitalnych dziewczyn!:tak:
Ciekawe ktora sie pierwsza rozpakuje-najwazniejsze ze maluchy zdrowe i juz gotowe do przjscia na swiat:tak:

wiecie co?

zauwazyłam dzis na bieliznie brazowe plamki-taki w sumie jakby zel z plamkami...dziwne...najgorsze ze nawet nie mam jak do gina zadzwonic bo z nowym sie jeszcze nie umówiłam a ze starym juz nie mam kontaktu...

a zebys wiedziala:-D
ja moge nawet poleciec po weekendzie bo juz w weekend mam byc czysta od lekow;-)

wiecie co?

zauwazyłam dzis na bieliznie brazowe plamki-taki w sumie jakby zel z plamkami...dziwne...najgorsze ze nawet nie mam jak do gina zadzwonic bo z nowym sie jeszcze nie umówiłam a ze starym juz nie mam kontaktu...

modroklejka może jedź do szpitala bo mi się wydaje że to może czop sluzowy odchodzić :sorry2: ale nie chcę Cie straszyć :tak:

reklama
w sumie tez o tym pomyslałam...ale nie było tego za duzo...sama nie wiem

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry