- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Vinniki
Mamusia chłopczyków
Truda, dołączam do trzymających kciuki Życzę wszystkiego najlepszego Tobie i malutkiej, będzie dobrze!!!
M
modroklejka
Gość
dosałam dzis kojelnego smsa od trudy-kazała pozdrowic wszystkie ciotki i napisała ze mała wazy 2800 i jest rozwinieta jak w 38 tyg..skurczy narazie nie ma ale dostaje antybiotyki bo ma podwyzszone leukocyty
S
Sara27
Gość
Pozdrowienia dla szpitalnych dziewczyn!
Ciekawe ktora sie pierwsza rozpakuje-najwazniejsze ze maluchy zdrowe i juz gotowe do przjscia na swiat
Ciekawe ktora sie pierwsza rozpakuje-najwazniejsze ze maluchy zdrowe i juz gotowe do przjscia na swiat
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
One sa pod dobrą opieką, wic pewnie któraś z nas pierwsza poleci
M
modroklejka
Gość
wiecie co?
zauwazyłam dzis na bieliznie brazowe plamki-taki w sumie jakby zel z plamkami...dziwne...najgorsze ze nawet nie mam jak do gina zadzwonic bo z nowym sie jeszcze nie umówiłam a ze starym juz nie mam kontaktu...
zauwazyłam dzis na bieliznie brazowe plamki-taki w sumie jakby zel z plamkami...dziwne...najgorsze ze nawet nie mam jak do gina zadzwonic bo z nowym sie jeszcze nie umówiłam a ze starym juz nie mam kontaktu...
S
Sara27
Gość
a zebys wiedziala
ja moge nawet poleciec po weekendzie bo juz w weekend mam byc czysta od lekow;-)
ja moge nawet poleciec po weekendzie bo juz w weekend mam byc czysta od lekow;-)
avanti85
Entuzjast(k)a
wiecie co?
modroklejka może jedź do szpitala bo mi się wydaje że to może czop sluzowy odchodzić ale nie chcę Cie straszyć
reklama
M
modroklejka
Gość
w sumie tez o tym pomyslałam...ale nie było tego za duzo...sama nie wiem
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: