reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam
Ja mam cesarkę planowaną na 18 marca trochę dziwnie moim zdaniem ponieważ termin z om mam na 14 marca a z usg na 25 marca. Moim zdaniem ten termin jest trochę za pózno no ale cóż pozostaje mi tylko czekać.
CC mam z powodu dwóch poprzednich cięć. Pierwszę cięcie odbyło się w 26 tc:-( z powodu zakarzenia wewnątrz macicy a drugie cc z powodu ryzyka rozejścia się blizny po poprzednim cięciu (równy rok pomiędzy pierwszym a drugim cc). teraz cc z tego samego powodu co drugie cięcie :zawstydzona/y: a tak chciałabym rodzić sn :-(
pozdrawiam wszystkich cesarzy:-)

reklama
Ola - u mnie też kompletnie nic się nie dzieje... :-(
A juz by się tak coś mogło zacząć dziać, przynajmniej bym wiedziała, że może do terminu urodzę...

wielkie gratulacje dla Anetki i Firehead!
dużo zdrowia dla dzieciaczków :-)

Anetka, Firehead super, że macie to już za sobą. Zyczę szybkiego powrotu do domku!
Gratulacje!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry