reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Anetka,Firehead ogromne gratulacje!!!
Ale data 03.03.2009 jest sliczna-super utrafil Dominiczek:tak:

reklama
Gratulacje mamuski:-) Duzo zdrowka dla Was i malenstw oczywiscie!Szybkiego powrotu do domciu!Buziolki

Moja chrześniaczka ma dzisiaj urodzinki i powiem Wam, że jest bardzo uparta, przemądrzała, ale także bardzo opiekuńcza i do tego jak dobrze się uczy, jest najlepsza w całej klasie...w wieku 6 lat znała juz tabliczke mnożenia:tak::-)

Nie wiem, ale dziś jestem jakas taka... rozdrażniona i znów mnie mdli, już zdąrzyłam ochrzanić męża przez gg za nic właściwie :wściekła/y:

Anetka - gratulacje dla Ciebie i uściski dla Uli!:-)

Firehead - super! Gratuluję i cieszę się! Poszło chyba dość szybko - dopiero "marudziłaś" na forum że już nie chce Ci się czekać, a kilka godzin później Dominik jest już Tobą! Dużo szczęścia życzę!:-D

eve, moze to jakies rozdraznienie przedporodowe;-) Ja w dzien w ktorym zaczelam rodzic synka tez mialam nerwowy dzien. Teraz na szczescie jestem spokojna;-)

reklama
Widomosc od Maniulki:
Hej jeszcze leze bylam dzis badana ale brak dalszego postepu porodu mam dalej 3cm rozwarcia za duzo zebym poszla do domu a za maly tydzien ciazy 37zeby wywolywac.Czekamy do 38tc i bedzie wywolywane jak nic sie nie ruszy pozdrowionka.
I pytala co u nas???

Napisalam o kaczuszce i rozpakowanych mamusiach i to ze po co ja tam trzymaja jak mogla by w domciu polezec.
Odpisala:

Ja tez ,mysle ze to bez sensu ale generalnie czuje sie bezpiecznie a tydzien dam rade oby nie dluzej juz nie moge doczekac mojej kruszynki.
Gratulacje dla dziewczyn zdrowka dla dzieciaczkow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry