reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bo juz sie przestraszylam ze jakis ewenement ze mnie:-D ale troche dziwi mnie to bo myslalam ze bede miala problemy z mlekiem (a tu jeszcze dzidziusia nie ma a mleczko leci):-) u mnie w rodzinie czesto byl problem z mlekiem:-p

reklama
moje maleństwo niestety to że teraz leci coś nam z piersi nie jest gwarancją że będziemy mieć pokarm:baffled:
Ja ostatnio po kąpieli z mężem położyłam się bez ubranek aby choć tak trochę się poprzytulać ciałkami, (bo sexu to już nie ma dawno) i co sie stało? Obudziłam się po jakiejś godzinie (to była noc) i czuje że mam coś mokre cycki:baffled: mło tego patrzę a tu prześcieradło troche mokre w jednym miejscu:-D smiac mi się chce bo na mnie to mąż tak rozluźniająco działa że zawsze mi leci potem z cycków;-)albo jak mnie myzia po szyjce i bawi się moimi włosami (uwielbiam to:tak:) będzie moim pobudzaczem laktacji...

A wracając do powaznych rzeczy to modle się o to aby miec pokarm, mam nadzieje ze jakoś to pójdzie:-)

Witajcie
strasznie mi sie kreci w głowie, słabo mi i czuje sie tak dziwnie. Mierzyłam cisnienie ale za kazdym razem wychodzi 120-130 na 70-80 pols ok 90 wiec chyba ok.
To czemu tajk mi zle?:baffled:

Kitki ja tez mam cos takiego i tez nie bardzo wiem od czego to jest. Ale to juz pewnie taki okres:)

a to tez tak mam moze kręci w głowie to za duzo ale jakoś tak mrowi w skroniach dziwnie się czuje ... wogle zmęczona jestem ciągle

ja jestem ciekawa jak u was z zaparciami??
u mnie w ciąży przemiana materii stooooo razy lepsza niż przed ciążą, kiedyś raz na 4 dni jak zaglądałam do łazienki "z gazetką" to był sukces teraz w ciazy dużo lepiej a dzisiaj to już normalnie przesada... przez ten ból brzucha to już 3 raz idę.... normalnie szok:szok:... gdyby nie te bóle to byłabym przeszczęsliwa:-)

reklama
Zastanawiałam się gdzie umieścić wiadomość od Justyny ale umieszczę jednak tutaj na nieobecnościach ;-):
"Hej aga. Mały urodził się z zapaleniem płuc więc jeszcze leżymy i nie wiem do kiedy.Jest naświetlany też na żółtaczkę więc go nie mam ze sobą. Liczę że antybiotyki skończy we wtorek środa maks a na żółtaczkę może jutro go skończą naświetlać i dostanę go na salę. Póki co chodzę w dzień i w nocy go karmić.jak się budzi dostaje sygnał i schodzę piętro niżej. A co u Was? Na pewno są postępy? :)pozdrawiamy BB :-)"

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry