- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Justynko swietnie Cie rozumiem. Pewnie jest Ci cięzko. Z Julką mialam dokadnie taką samą sytuację. Tylko Julka w inkubatorze jeszcze leżała, bo kopoty z oddychaniem też były.
Trzymaj się mocno. Już niedługo maluszek będzie z Wami w domku.
Trzymaj się mocno. Już niedługo maluszek będzie z Wami w domku.
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Laila ja ostatnio też więcej razy zaglądam do łazienki "z gazetą" hmm i dzisiaj się już ważyłam i schudłam około 2 kg w ciągu tygodnia. Może to przez to że już nie jem pączków, i żadnych innych słodyczy.
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja też spadłam na wadze ale ile to nie wiem we wtorek u lekarza się dowiem.
Do tego od wczoraj coś się oczyszczam czytałam że jest to też jakiś objaw zbliżającego się porodu
Ale jestem dziś ospała a muszę iść na zakupy a tak mi się nie chce .
Chodzę bardzo blisko domu bo dalej to się boję .
Do tego ta pogoda u mnie pada deszcz .
Skurcze mnie nie opuszczają wczoraj wieczorkiem znów miałam nieregularne
Do tego od wczoraj coś się oczyszczam czytałam że jest to też jakiś objaw zbliżającego się porodu
Ale jestem dziś ospała a muszę iść na zakupy a tak mi się nie chce .
Chodzę bardzo blisko domu bo dalej to się boję .
Do tego ta pogoda u mnie pada deszcz .
Skurcze mnie nie opuszczają wczoraj wieczorkiem znów miałam nieregularne
tanu
Entuzjast(k)a
ja mam zupelnie odwrotnie...przed ciaza super as teraz cala ciaza z zaparciami.....juz mam tego dosyc....ile ja sie musze nameczyc
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Justynko, maluszek jest pod dobrą opieka, a my tutaj trzymamy za Was kciuki i czekamy z utesknieniemA tak wogóle to wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!
Witajcie
dzis jestem chodzacym trupem;-) dalej mecza mnie zawroty głowy, cisnie mnie w uszach i ogólnie jestem słaba:-( mierze od wczoraj cisnienie i mam niskie 100/65 i puls 60-70. Wyczytałam gdzies ze lepiej juz jak jest niskie niz za wysokie - prawda to? bo ja normalnie ledwo zyje.
Jak moge sobie podwyzszyc cisnienie??? dodam ze kawy nie lubie
dzis jestem chodzacym trupem;-) dalej mecza mnie zawroty głowy, cisnie mnie w uszach i ogólnie jestem słaba:-( mierze od wczoraj cisnienie i mam niskie 100/65 i puls 60-70. Wyczytałam gdzies ze lepiej juz jak jest niskie niz za wysokie - prawda to? bo ja normalnie ledwo zyje.
Jak moge sobie podwyzszyc cisnienie??? dodam ze kawy nie lubie
madzik_
Fanka BB :)
jeśli chodzi o zaparcia itp to ja tak jak Laila, chodzę do toalety normalnie codziennie a czasem i 2 razy. W 5-6 miesiącu były zaparcia a od 7 normalnie sranko idealne powiedziałabym wręcz ze jak lekka sraczka no ale dobrze ze jest codziennie.
Przed ciążą odwiedzałam toaletę raz na 3-4 dni a czasem nawet rzadziej mam nadzieje że po ciązy utrzyma się trend bywania w toalecie dzień w dzień.
Mam tez nadzieję że do porodu organizm się oczyści bo jakbym miała na łóżku zrobic podczas porodu taka kupkę jak mam teraz to by chyba nie było za fajnie
Przed ciążą odwiedzałam toaletę raz na 3-4 dni a czasem nawet rzadziej mam nadzieje że po ciązy utrzyma się trend bywania w toalecie dzień w dzień.
Mam tez nadzieję że do porodu organizm się oczyści bo jakbym miała na łóżku zrobic podczas porodu taka kupkę jak mam teraz to by chyba nie było za fajnie
reklama
Nika81
nareszcie razem
Justynko życze Ci b duzo zdróka dla maluszka i dla Ciebie wszystkiego dobrego. Wszystko będzie dobrze zobaczysz pozdrawiam
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: