reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zdrowka dla maluszka i szybkiego powrotu do domciu dla Justyny....

reklama
Justina 3mamy kciuki za Was. Mam nadzieję, że malutki niebawem wyzdrowieje i będziecie mogli wrócić do domku. Dużo zdrówka!!! Wszystko będzie dobrze!!!

Justynko swietnie Cie rozumiem. Pewnie jest Ci cięzko. Z Julką mialam dokadnie taką samą sytuację. Tylko Julka w inkubatorze jeszcze leżała, bo kopoty z oddychaniem też były.
Trzymaj się mocno. Już niedługo maluszek będzie z Wami w domku.

Laila ja ostatnio też więcej razy zaglądam do łazienki "z gazetą" hmm i dzisiaj się już ważyłam i schudłam około 2 kg w ciągu tygodnia. Może to przez to że już nie jem pączków, i żadnych innych słodyczy.

Ja też spadłam na wadze ale ile to nie wiem we wtorek u lekarza się dowiem.
Do tego od wczoraj coś się oczyszczam :szok:czytałam że jest to też jakiś objaw zbliżającego się porodu :tak:
Ale jestem dziś ospała a muszę iść na zakupy a tak mi się nie chce .
Chodzę bardzo blisko domu bo dalej to się boję .
Do tego ta pogoda u mnie pada deszcz .
:crazy::crazy::crazy:
Skurcze mnie nie opuszczają wczoraj wieczorkiem znów miałam nieregularne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja mam zupelnie odwrotnie...przed ciaza super as teraz cala ciaza z zaparciami.....juz mam tego dosyc....ile ja sie musze nameczyc:(:(

Justynko, maluszek jest pod dobrą opieka, a my tutaj trzymamy za Was kciuki i czekamy z utesknieniem:tak:A tak wogóle to wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!

Witajcie
dzis jestem chodzacym trupem;-) dalej mecza mnie zawroty głowy, cisnie mnie w uszach i ogólnie jestem słaba:-( mierze od wczoraj cisnienie i mam niskie 100/65 i puls 60-70. Wyczytałam gdzies ze lepiej juz jak jest niskie niz za wysokie - prawda to? bo ja normalnie ledwo zyje.
Jak moge sobie podwyzszyc cisnienie??? dodam ze kawy nie lubie

jeśli chodzi o zaparcia itp to ja tak jak Laila, chodzę do toalety normalnie codziennie a czasem i 2 razy. W 5-6 miesiącu były zaparcia a od 7 normalnie sranko idealne:-D powiedziałabym wręcz ze jak lekka sraczka:baffled: no ale dobrze ze jest codziennie.
Przed ciążą odwiedzałam toaletę raz na 3-4 dni a czasem nawet rzadziej:baffled: mam nadzieje że po ciązy utrzyma się trend bywania w toalecie dzień w dzień.
Mam tez nadzieję że do porodu organizm się oczyści bo jakbym miała na łóżku zrobic podczas porodu taka kupkę jak mam teraz to by chyba nie było za fajnie:baffled:

reklama
Justynko życze Ci b duzo zdróka dla maluszka i dla Ciebie wszystkiego dobrego. Wszystko będzie dobrze zobaczysz :) pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry